Μετά τα Μυστικά του βάλτου, το νέο βιβλίο της Αγ. Κακανιάρη

Μετά τα Μυστικά του βάλτου, το νέο βιβλίο της Αγ. Κακανιάρη

Το δεύτερο μυθιστόρημα της Αγ. Κακανιάρη, θα παρουσιαστεί το απόγευμα του Σαββάτου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μεσαιωνική Ισπανία 1460... Στο αρχοντικό ετοιμάζονται πυρετωδώς για να γιορτάσουν τα γενέθλια της όμορφης Ισιδώρας. Διπλή η χαρά αφού περιμένουν και τον ιππότη Αλεχάνδρο ντι Λάμπρε, τον αρραβωνιαστικό της Φελίσια. Όμως αυτή η γιορτή δεν θα γίνει ποτέ. Θα τη σταματήσουν οι λεπίδες των Αράβων.

Η Ισιδώρα με τον μικρό της αδελφό Λυσιέν μέσα από μυστικά περάσματα του πύργου θα βρουν καταφύγιο στο πυκνό δάσος. Ο Αλεχάνδρο θα δώσει όρκο στην ετοιμοθάνατη αγαπημένη του που δεν θα μπορέσει όμως να κρατήσει... Μια βίαιη ανατροπή θα τους βάλει σε νέες περιπέτειες... θα βρεθούν στη Ρόδο, το νησί των ιπποτών.

Επιθέσεις, φονικά, έρωτας και ελπίδες πλέκονται σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου... Ένα οδοιπορικό πίσω στον χρόνο, στην Ρόδο των Ιπποτών του Τάγματος του Αγίου Ιωάννη της Ιερουσαλήμ μέχρι την τελική πτώση...

Πρόκειται για το δεύτερο μυθιστόρημα της Αγγελικής Κακανιάρη μετά «τα μυστικά του Βράχου» από τις εκδόσεις «Ωκεανός».

Εξελίσσεται στην Αραγονία της Μεσαιωνικής Ισπανίας και στη Ρόδο από το 1460 μέχρι το 1523 οπότε το νησί των «ιπποτών» πέφτει στα χέρια των Οθωμανών.

Η παρουσίαση του βιβλίου

Η παρουσίαση του βιβλίου από τις εκδόσεις «Ωκεανός» θα γίνει το Σάββατο 5 Απριλίου στις 19.00 στο «Πνευματικό Κέντρο» της Νέας Φιλαδέλφειας (Νικολάου Τρυπιά 45).

Πρόγραμμα παρουσίασης: Καλωσόρισμα (Ειρήνη Αλεξοπούλου - πιάνο), Παρουσίαση (Ελένη Κεκροπούλου - εκδότρια, συγγραφέας), Νεφέλη Παυλάκη (πιάνο), Παρουσίαση: Κώστας Ασημακόπουλος (Δημοσιογράφος), Παρουσίαση: Αγγελική Κακανιάρη (Ειρήνη Αλεξοπούλου - πιάνο).

SHARE:

24Media Network