5+1 τραγούδια του Σωκράτη Μάλαμα που θα ξεσηκώσουν το Κατράκειο

5+1 τραγούδια του Σωκράτη Μάλαμα που θα ξεσηκώσουν το Κατράκειο
Ο Σωκράτης Μάλαμας Yiannis Margetousakis Photography

Ένα "ζέσταμα" με έξι αγαπημένα τραγούδια του Σωκράτη Μάλαμα λίγο πριν από τις τρεις συναυλιακές βραδιές του στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Χιλιάδες κόσμου τραγούδησαν μαζί του πριν από λίγες μέρες στο Helmos Mountain Festival στα Καλάβρυτα, εκεί όπου ο Σωκράτης Μάλαμας έκανε τη νύχτα μέρα, προκαλώντας το γνωστό συναυλιακό ντελίριο που όλοι έχουμε συνηθίσει στα live του.

Η ανακοίνωση των εμφανίσεών του στην Αθήνα στις 4 και 5 Ιουλίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας είχε σαν αποτέλεσμα δύο sold-out με συνοπτικές διαδικασίες. Ευτυχώς το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του να βρει εισιτήριο και για μία ακόμα συναυλιακή ημερομηνία που προστέθηκε την Κυριακή 2 Ιουλίου.

Στον ίδιο χώρο, ο Σωκράτης μαζί με την Ιουλία Καραπατάκη, τον Πέτρο Μάλαμα και τη μπάντα του θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που θα έχει όλα όσα αγαπάμε από την δισκογραφία του αλλά και επιλογές από όσα αγαπάει κι εκείνος από άλλους δημιουργούς και δεν έχει σταματήσει να τραγουδάει όλα αυτά τα χρόνια.

Επιστροφή στους ανοιχτούς χώρους και ραντεβού το καλοκαίρι στις πιο ωραίες συναυλίες, αυτές του Σωκράτη Μάλαμα

Μαζί του στο “ταξίδι” ο Γιάννης Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, ο Κυριάκος Ταπάκης στο λαούτο και στο μπουζούκι, ο Κλέωνας Αντωνίου στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Καλογιάννης Βεράνης στο βιολί και στην τρομπέτα, ο Νίκος Μαγνήσαλης στα τύμπανα, ο Άκης Κατσουπάκης στα πλήκτρα και ο Γιάννης Μάλαμας στα κρουστά. Μέχρι τη στιγμή που θα τον δούμε στη σκηνή ας κάνουμε ένα ζέσταμα ακούγοντας έξι τραγούδια του που αναμένουμε και στο Κατράκειο.

Παράλληλα με τις εμφανίσεις του, μόλις κυκλοφόρησε και το νέο τραγούδι του για τα “Αυτόγραφα” της Λαμπρινής Καρακώστα, με τίτλο “Ο Ναύτης“. Ο Μάλαμας έγραψε μουσική για τους στίχους του Θεοφύλακτου Σιδηρόπουλου: “Ότι αγαπάς άστο να φύγει , Κι ότι αξίζει ξανασμίγει, Ότι χαθεί απ’ τη ζωή σου, Δεν ήτανε πότε μαζί σου”. Ακούστε το τραγούδι εδώ

5+1 τραγούδια του Μάλαμα που ανυπομονούμε να ακούσουμε και πάλι live

Για την Ελλάδα

Πριγκιπέσα

Ευτυχείς, Λυπημένοι Και Πότες

Άσε τα ψέματα

Τα Ξωτικά

Το Γράμμα

Πληροφορίες

  • ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΤΡΙΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ & ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ
  • Άνοιξε η προπώληση και για την τρίτη μέρα!
  • ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
  • Προπώληση: Viva.gr
  • Οι πόρτες ανοίγουν: 19:30

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα