Ακούστε το νέο single της Lana Del Rey

Ακούστε το νέο single της Lana Del Rey
Η Lana Del Ray σκηνοθέτησε η ίδια το τραγούδι της Evan Agostini/Invision/AP

Το νέο άλμπουμ της τραγουδίστριας θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου και θα συμπεριλαμβάνει επίσης τα ήδη κυκλοφορημένα ‘Wildflower Wildfire’, ‘Blue Banisters’ & ‘Text Book’.

Η Lana Del Rey κυκλοφορεί το νέο της single “Arcadia” από το επερχόμενο της άλμπουμ “Blue Banisters” που έρχεται μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του άλμπουμ “Chemtrails Over The Country Club”. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου και θα συμπεριλαμβάνει επίσης τα ήδη κυκλοφορημένα ‘Wildflower Wildfire’, ‘Blue Banisters’ & ‘Text Book’. Επίσης, το τραγούδι οπτικοποιείται σε σκηνοθεσία της ίδιας της τραγουδίστριας.

Δείτε το official music video για το “Arcadia”:

Η κατά κόσμον Elizabeth Woolridge Grant, γννήθηκε στη Νέα Υόρκη, στις 21 Ιουνίου 1985. Ξεκίνησε να τραγουδάει όταν ήταν μικρή, ως ψάλτης, στην χορωδία της εκκλησίας. Όταν ο θείος της την δίδαξε πώς να παίζει κιθάρα στα 18 της, ομολόγησε: “Συνειδητοποίησα ότι μπορούσα να γράψω πιθανώς ένα εκατομμύριο τραγούδια με αυτές τις έξι χορδές. Πάντα τραγουδούσα, αλλά δεν είχα σχέδιο να το κάνω σοβαρά. Όταν έφτασα στη Νέα Υόρκη, άρχισα να παίζω σε κλαμπ στο Μπρούκλιν, είχα καλούς φίλους και φανατικούς οπαδούς στην underground σκηνή, αλλά παίζαμε μόνο για μας, επειδή μας άρεσε.”

Το 2008 έκανε το ντεμπούτο της ως Lizzy Grant με το προσωπικό της EP. Το όνομα αυτό δεν ένιωθε πως την εκφράζει, ήθελε κάτι που να αναδεικνύει τον αινιγματικό της χαρακτήρα. Δύο χρόνια αργότερα κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ, με το οποίο επανασυστήνεται ως Lana Del Rey και ξεκινάει η επιτυχημένη της πορεία στην μουσική σκηνή. Επέλεξε το ψευδώνυμό της επιθυμώντας κάτι που αντανακλά το στυλ της, που παραπέμπει στην παλαιά λάμψη του Χόλιγουντ. Είναι δημοφιλής για τον ξεχωριστό σινεματικό της ήχο, ο οποίος συνδυάζει επιδράσεις από τις δεκαετίες του 1950 και 1960, από τη χιπ-χοπ μουσική, και από τραγουδιστές όπως ο Έλβις Πρίσλεϊ, η Νάνσυ Σινάτρα και οι Νιρβάνα.

Το 2012 όταν κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της, Born to Die δημιούργησε ιδιαίτερη αίσθηση. Είχε έρθει στη μουσική βιομηχανία για να μείνει. Σχεδόν όλα τα τραγούδια του άλμπουμ έγιναν επιτυχίεςς. Το 2014 το τρίτο της άλμπουμ, Ultraviolence γνώρισε επίσης μεγάλη επιτυχία. Άγγιξε την κορυφή των charts και παρουσίασε στο κοινο το πολυαγαπημένο πλέον West Coast. Το έκτο άλμπουμ της, Norman F*****g Rockwell! του 2019, πήρε δύο υποψηφιότητες για Grammy, συμπεριλαμβανομένης της κατηγορίας του άλμπουμ της χρονιάς. Το τελευταίο της άλμπουμ “Blue Banisters” θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα