Άμλετ της Σελήνης: Η ανέκδοτη ηχογράφηση από τον Θάνο Μικρούτσικο

Άμλετ της Σελήνης: Η ανέκδοτη ηχογράφηση από τον Θάνο Μικρούτσικο
Ο Θάνος Μικρούτσικος επί σκηνής. Eurokinissi

Κυκλοφόρησε στο επίσημο κανάλι του Θάνου Μικρούτσικου στο Youtube η πρώτη ηχογράφηση του γνωστού τραγουδιού "Ο Άμλετ Της Σελήνης".

Ο Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 72 ετών, έπειτα από σκληρή μάχη για την υγεία του, στις 28 Δεκεμβρίου 2019. Ωστόσο, το πλούσιο έργο του συνθέτη της νεότερης ελληνικής μουσικής σκηνής δεν “σβήνει”, ενώ μέχρι σήμερα δημοσιεύονται ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις σπουδαίων κομματιών του.

Συγκεκριμένα, στο επίσημο κανάλι του συνθέτη στο Youtube κυκλοφόρησε την Τετάρτη η σπάνια πρώτη ηχογράφηση του γνωστού τραγουδιού “Ο Άμλετ Της Σελήνης”.

Σύμφωνα μάλιστα με την δημοσίευση στον επίσημο λογαριασμό του καλλιτέχνη στο Facebook, πρόκειται για την ηχογράφηση που ολοκλήρωσε στο στούντιό του και έστειλε στον Μάνο Ελευθερίου για να την ακούσει.

Ο Θάνος Μικρούτσικος υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες της ελληνικής μουσικής σκηνής, μία μουσική ιδιοφυΐα που θα συνοδεύει τις επόμενες γενιές, όπως συνόδευσε τις προηγούμενες.

Ο Μικρούτσικος συνεργάστηκε με κορυφαίους καλλιτέχνες και έχει γράψει αξεπέραστες μουσικές για τους σημαντικότερους Έλληνες ερμηνευτές, ενώ οι συνεργασίες του με αξιόλογους στιχουργούς είναι πολλές και διάφορες. Ασχολήθηκε με όλα σχεδόν τα είδη μουσικής, είχε πλούσια δισκογραφία και έδωσε το δικό του, ανεξίτηλο στίγμα στην ιστορία της ελληνικής μουσικής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα