Coachella 2018: Γιατί η Beyoncé έγραψε ιστορία

Coachella 2018: Γιατί η Beyoncé έγραψε ιστορία

Η εμφάνιση που αποζημίωσε με το παραπάνω τους φαν που περίμεναν να τη δουν και πέρυσι στο κορυφαίο φεστιβάλ της Καλιφόρνια και τα reunion επί σκηνής που ξεσήκωσαν το κοινό

Στη σκηνή του φεστιβάλ Coachella εμφανίστηκε χθες βράδυ η Beyoncé και πολλά αμερικανικά μέσα κάνουν λόγο για μια ιστορική εμφάνιση της τραγουδίστριας. Και μάλλον ήταν, τουλάχιστον από σημασιολογικής άποψης, αφού η Queen Bey είναι η πρώτη μαύρη καλλιτέχνης που κάνει headlining στο συγκεκριμένο φεστιβάλ, που κάθε χρόνο κλέβει τις εντυπώσεις κυρίως για τις ενδυματολογικές επιλογές κοινού και καλλιτεχνών. Χαρακτηριστικός δε ο τίτλος των New York Times ότι «Η Beyonce είναι μεγαλύτερη απ’ το Coachella».

«Σε ευχαριστώ Coachella που μου επέτρεψες να είμαι η πρώτη μαύρη γυναίκα headliner» είπε προτού ανεβάσει στη σκηνή τις Kelly Rowland και Michelle Williams για να θυμίσουν στο κοινό στιγμές απ’ την εποχή των Destiny’s Child με μερικά απ’ τα τραγούδια που της καθιέρωσαν.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτές που επιστράτευσε και έκαναν τη δίωρη εμφάνισή της “αποκάλυψη” για το κοινό, αλλά και ο σύζυγός της Jay-Z, με τον οποίο άλλωστε φέτος θα πραγματοποιήσει παγκόσμια περιοδεία, καθώς και η μικρή της αδελφή Solange.

Αναμφίβολα η Beyoncé αποζημίωσε με τον καλύτερο τρόπο τους φαν της αλλά και τους πιστούς του Coachella, στο οποίο ήταν να εμφανιστεί πέρυσι αλλά τελικά ακύρωσε την εμφάνισή της λόγω της εγκυμοσύνης που διένυε.

Στο φετινό Coachella headliners ήταν επίσης ο Weeknd και ο Eminem.

Η συνέχεια το επόμενο Σαββατοκύριακο 20-22 Απριλίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα