Ελένη Φουρέιρα: Η ερώτηση για “κόντρα” με τον Κωνσταντίνο Αργυρό που την ξάφνιασε

Διαβάζεται σε 2'
Ελένη Φουρέιρα: Η ερώτηση για “κόντρα” με τον Κωνσταντίνο Αργυρό που την ξάφνιασε
PAPADAKIS PRESS

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για το διαμαντένιο άλμπουμ της, τη βάφτιση του γιου της και τη φημολογούμενη κόντρα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η πρώτη απονομή diamond album στην Ελλάδα, για το διαμαντένιο άλμπουμ της Ελένης Φουρέιρα με τίτλο “Poli_Ploki”.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μετά το τέλος της εκδήλωσης, μίλησε στους δημοσιογράφους κάνοντας αποκαλύψεις για τον γιο της και για τη βάφτιση που θα γίνει σύντομα.

“Έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια. Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία μου. Ένα μήνα μετά τη κυκλοφορία του δίσκου έμεινα έγκυος και αγχώθηκα πολύ για το πως θα πάει αλλά η εταιρεία μου ήταν εκεί και με στήριξε πολύ. Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη μάνα μου, γιατί αν δεν ήταν αυτή με το μωρό, δε ξέρω αν θα τα κατάφερνα. Με βοηθάει πολύ. Θα ήθελα πολύ να είναι εδώ απόψε και θα ήταν, αλλά κάποιος έπρεπε να κρατήσει το μωρό.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί ξεχνάς τον ύπνο. Νομίζω έχω να κοιμηθώ πάνω από πέντε ώρες έναν χρόνο. Είναι σπάνιες οι μέρες που κοιμάται και εκείνος όλο το βράδυ. Αλλά νιώθω μεγάλη ευλογία και δε με νοιάζει καθόλου που κουράζομαι και που δε κοιμάμαι. Είναι δύσκολο, και ξαναλέω ότι είμαι πολύ τυχερή που έχω τη μαμά μου και έναν τόσο καλό μπαμπά και σύντροφο, που είναι επίσης βράχος δίπλα μου”.

“Δε θα σας πω πολλές λεπτομέρειες για τη βάπτιση, αλλά θα γίνει σύντομα… Το όνομα του παιδιού θα το μάθετε σύντομα, αφού γίνει η βάπτιση, θα το μάθετε εκείνες τις μέρες. Θα είναι έκπληξη, θα το μάθετε εκείνες τις μέρες. Ο γιος μου αρνείται να με πει μαμά. Η λέξη “μα” δε βγαίνει από το στόμα του. Θα ήθελα να γίνω τόσο καλή μαμά, όπως ήταν η δική μου” είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει κόντρα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό για το ποιος έκανε το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα, απάντησε: “Εγώ με τον Κωνσταντίνο είχα κόντρα; Δεν ξέρω τι έχει γραφτεί στα σάιτ. Δεν έχω κόντρα με τον Κωνσταντίνο, τον αγαπώ και κάνουμε συνέχεια χιούμορ. Όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα