YFSF: Μιμήθηκε τη Φουρέιρα στο “Fuego” αλλά έγινε… “παρανάλωμα του πυρός”

Διαβάζεται σε 1'
YFSF: Μιμήθηκε τη Φουρέιρα στο “Fuego” αλλά έγινε… “παρανάλωμα του πυρός”

Βουλγάρα τραγουδίστρια προσπάθησε να αναβιώσει την Φουρέιρα στη Eurovision του 2018, στο “Your Face Sounds Familiar” της γειτονικής χώρας, αλλά δεν πήγε και τόσο καλά.

Αφιέρωμα στη Eurovision είχαν στο μουσικοχορευτικό show “Your Face Sounds Familiar” στη Βουλγαρία, αναβιώνοντας ορισμένες από τις καλύτερες συμμετοχές των προηγούμενων ετών.

Ανάμεσα σ’ αυτές ήταν και η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα με το “Fuego”, που είχε αποθεωθεί στη Eurovision του 2018, όταν εκπροσώπησε την Κύπρο, κατακτώντας την δεύτερη θέση στον διαγωνισμό.

Τότε, η Φουρέιρα είχε κάνει μια καταπληκτική και “καυτή” εμφάνιση, με το τραγούδι να γίνει hit σε διάφορες χώρες του κόσμου και την σκηνική της παρουσία να θεωρείται μια από τις καλύτερες που έχουμε δει ποτέ.

Την αξεπέραστη εμφάνιση της Ελληνίδας pop star κλήθηκε να αναβιώσει η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια της Βουλγαρίας, Maria, η οποία έβαλε τα δυνατά της, ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν ήταν και ό,τι καλύτερο…

Η Maria δεν πλησίασε ιδιαίτερα ούτε στην εξωτερική μεταμόρφωση της pop star, ούτε στην performance και την ερμηνεία της.

Δείτε την μεταμφίεση της Βουλγάρας τραγουδίστριας σε αυτό το βίντεο.

Απολαύστε παρακάτω την original εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision 2018:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα