Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στη Eurovision

Διαβάζεται σε 1'
foureira
Ελένη Φουρέιρα Instagram@foureira

Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision – Γιατί θα δώσει το παρών στον Α’ ημιτελικό στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η κορυφαία pop τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα θα ανέβει ξανά στη σκηνή της Eurovision, αυτή τη φορά στο Μάλμε, για τις ανάγκες του Α’ ημιτελικού του 68ου διαγωνισμού τραγουδιού.

Αυτή τη φορά ωστόσο δεν θα τραγουδήσει ως διαγωνιζόμενη αλλά ως guest… Η είδηση έγινε γνωστή νωρίτερα την Τετάρτη, ωστόσο το μόνο που δεν έχει ανακοινωθεί είναι ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει η Ελένη Φουρέιρα.

 

Υπενθυμίζεται πως το 2018 η δημοφιλής ερμηνεύτρια βρέθηκε μία ανάσα μακριά από την πρωτιά, καθώς κατέκτησε τη 2η θέση στον διαγωνισμό με το «Fuego» εκπροσωπώντας την Κύπρο.

Στη φετινή Eurovision επίσης θα εμφανιστεί μετά από πολλά χρόνια και η νικήτρια του διαγωνισμού του 2003, η Σερτάμπ Ερενέρ, η οποία έφερε την πρωτιά στην Τουρκία με το «Every Way That I Can», ένα κομμάτι που ακούμε μέχρι και σήμερα.

Οι δύο ημιτελικοί της Eurovision θα πραγματοποιηθούν στις 7 και 9 Μαΐου.

Η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» θα εμφανιστούν στον δεύτερο ημιτελικό και συγκεκριμένα στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού στην 4η θέση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα