Eurovision 2016: Πώς ‘εμπλέκεται’ ο Έλληνας Ολυμπιονίκης με τη φετινή συμμετοχή της Γαλλίας

Eurovision 2016: Πώς ‘εμπλέκεται’ ο Έλληνας Ολυμπιονίκης με τη φετινή συμμετοχή της Γαλλίας

Λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη του διαγωνισμού, ένα από τα φαβορί της φετινής διοργάνωσης έχει άρωμα... Ελλάδας (vid)

Όσο πλησιάζουμε στον 61ο διαγωνισμό της Eurovision, διαμορφώνονται τα λεγόμενα φαβορί για τη νίκη. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια, η χώρα εκείνη που εμφανίζεται να “κόβει πρώτη το νήμα” του μουσικού διαγωνισμού στα γραφεία στοιχημάτων, είναι και ο διαγωνιζόμενος που φεύγει με το τρόπαιο. Ανάμεσα στις δύο πρώτες θέσεις για τη νίκη λοιπόν βρίσκεται και το τραγούδι της Γαλλίας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την υπόθεση ανάθεση στη Eurovision πολύ σοβαρά και συχνά έχει αδικηθεί, μόνο και μόνο επειδή ανήκει στις BIG 5 (τις μεγάλες χώρες, που επειδή συμβάλλουν περισσότερο οικονομικά, περνούν στον τελικό απευθείας κάθε χρονιά).

Ο Amir, ο Γάλλος τραγουδιστής που αναδείχτηκε όπως και δεκάδες συνάδελφοί του στη Γαλλία μέσα από εκπομπές ανάδειξης νέων ταλέντων – πέρασε και από το The Voice – έχει καταγωγή από την Τυνησία και το Μαρόκο και το μπιτάτο του τραγούδι, προς έκπληξη πολλών για τα γαλλικά δεδομένα, περιλαμβάνει ρεφρέν στα αγγλικά. Όμως εκτός από όλα αυτά, το τραγούδι της Γαλλία φέτος έχει αέρα ελληνικό και τη… συμβολή Ολυμπιονίκη.

Παρακολουθώντας το επίσημο βίντεο κλιπ της γαλλικής συμμετοχής, παρατηρήσαμε πως σε αυτό εμφανίζεται ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do, Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Για την ακρίβεια, το σενάριο του κλιπ, ξετυλίγει την ιστορία δύο νέων. Η μία από αυτούς έχει όνειρο να γίνει πρωταθλητής του Tae Kwon Do και ως εκ τούτου, αντί για Pop τραγουδιστές, στον τοίχο του σπιτιού της φιγουράρει το δικό της είδωλο. Ο Έλληνας πρωταθλητής, Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα