Eurovision 2019 – Τάμτα: Η απάντηση στην κριτική της “The Sun” ότι είναι πολύ σέξι

Eurovision 2019 – Τάμτα: Η απάντηση στην κριτική της “The Sun” ότι είναι πολύ σέξι

Τι απάντησε η Τάμτα στο δημοσίευμα της εφημερίδας "The Sun", η οποία την κατέκρινε για την πολύ σέξι εμφάνισή της on stage. Πάντως, λίγοι είχαν καταλάβει πως το πολυσυζητημένο wet look της δεν έγινε στα φυσικά της μαλλιά, αλλά αποτελεί περούκα.

Η Τάμτα χαρακτηρίστηκε από την αγγλική εφημερίδα “The Sun” υπερβολικά σέξι και περισσότερο “γυμνή” από ό,τι έπρεπε, για την εμφάνισή της με το κορμάκι στην ερμηνεία και την σκηνική εκτέλεση του “Replay”, με το οποίο εκπροσωπεί την Κύπρο στην Eurovision.

Η ίδια απάντησε:

“Δεν νομίζω ότι είμαι η πρώτη pop τραγουδίστρια που βλέπουν στην Αγγλία με το συγκεκριμένο look. Δεν αγχώνομαι καθόλου, νιώθω πάρα πολύ άνετα, δεν νομίζω ότι παρουσιάζω κάτι παραπάνω από ό,τι πρέπει. Με ξέρετε πολύ καλά, δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζομαι στη σκηνή με το κορμάκι και δεν έβρισκα κανένα λόγο να ντυθώ επιτηδευμένα κάπως πιο πολύ, επειδή πάω στη Eurovision. Η χώρα που εκπροσωπώ και το υπέροχο team που έχω, με στηρίζει σε ό,τι έχουμε κάνει και συναποφασίσει και είμαι πολύ χαρούμενη. Τώρα το τι γράφει η κάθε εφημερίδα, μόνο καλό θα κάνει νομίζω.”

Σε ένα από τα πάρτι των eurofans η Τάμτα τραγούδησε το “Creep” των Radiohead και τράβηξε αργά την περούκα που φοράει όλο αυτό το διάστημα, ως μέρος της εμφάνισής της στη Eurovision, κάνοντας το πλήθος να παραληρεί. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως το πολυσυζητημένο της wet look δεν δημιουργήθηκε στα φυσικά της μαλλιά, αλλά αποτελεί περούκα, κάτι που λίγοι είχαν καταλάβει!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα