Eurovision 2021: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του frontman των Maneskin

Eurovision 2021: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του frontman των Maneskin

Η 25χρονη Giorgia Soleri γιόρτασε τη νίκη του ιταλικού συγκροτήματος στη φετινή Eurovision. Ποια είναι η σύντροφος του Damiano David.

O Damiano David έχει ήδη βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας, μετά τη νίκη των Maneskin στη φετινή Eurovision και όλα τα… παρελκόμενα, όπως την κατηγορία με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπος για χρήση κοκαΐνης πριν ανέβει στη σκηνή.

Ο frontman του ιταλικού ροκ συγκροτήματος έχει κερδίσει ήδη πολλά θετικά σχόλια για την εμφάνισή του, ωστόσο, ο ίδιος είχε γνωστοποιήσει πρόσφατα ότι έχει ήδη βρει την εκλεκτή της καρδιάς του.

Αυτή είναι η Giorgia Soleri, η σύντροφος του 22χρονου τραγουδιστή, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε πριν από λίγο καιρό, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος στο Instagram με μία φωτογραφία στην οποία ο ίδιος αγκάλιασε την 25χρονη, γράφοντας “Μετά από σχεδόν 4 χρόνια μπορούμε να πούμε, σωστά;”.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2017, όταν οι Maneskin άρχισαν να κάνουν γνωστό το όνομά τους στο κοινό της Ιταλίας μέσω της συμμετοχής τους στο X- Factor της χώρας. Η Soleri κατάγεται από το Μιλάνο, είναι μοντέλο και influencer, ενώ ασχολείται ενεργά με τα δικαιώματα των γυναικών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα