Eurovision 2023: Πανικός για την 22χρονη “Φουρέιρα” του Ισραήλ – Μένει με τα εσώρουχα στη σκηνή

Eurovision 2023: Πανικός για την 22χρονη “Φουρέιρα” του Ισραήλ – Μένει με τα εσώρουχα στη σκηνή
 Noa Kirel - “Unicorn” Corinne Cumming 2023

Παραλήρημα έχει προκαλέσει το Ισραήλ στις πρώτες πρόβες για τη Eurovision 2023. Η Noa Kirel εμφανίζεται με μπότες και εσώρουχα στη σκηνή και φιγουράρει ως ένα από τα φαβορί.

Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει το Ισραήλ στις πρώτες πρόβες για τη Eurovision 2023. Η χώρα εκπροσωπείται φέτος από τη Noa Kirel η οποία θα ερμηνεύσει το “Unicorn”, το οποίο συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί.

Η Noa Kirel ήταν από τους πρώτους καλλιτέχνες που ανακοινώθηκαν για τη φετινή Eurovision, ενώ πολύ αργότερα δόθηκε στη δημοσιότητα το κομμάτι της.

Αν κρίνουμε από τις εικόνες που έχουμε δει από τις αρχικές τεχνικές πρόβες, η καλλιτέχνιδα θα βάλει… φωτιά στη σκηνή του Λίβερπουλ με τη σέξι εμφάνισή της, ενώ πολλοί τη συγκρίνουν ήδη με την Ελένη Φουρέιρα.

Η εμφάνιση της Kirel ξεκινά με ένα τεράστιο κουτί φωτισμένο με LED, η κάμερα περιστρέφεται και ο φωτισμός είναι ατμοσφαιρικός. Στη σκηνή βλέπουμε πέντε χορευτές, οι οποίοι φορούν μαύρα και ροζ κοστούμια. Το αποτέλεσμα είναι σαν ένα pop video.

Οι μονόκεροι και τα κέρατά τους έχουν θεραπευτικές δυνάμεις, όπως φαίνεται, ενώ η Noa φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά το τι πρέπει να κάνει επάνω στη σκηνή. Χορεύει πολύ όμορφα και η εμφάνισή της σταδιακά ανεβαίνει και φυσικά θα ανεβάζει και τον κόσμο που θα βρίσκεται από κάτω το βράδυ της Τρίτης.

Όπως γράφει ο ogaegreece, στο τέλος του τραγουδιού υπάρχουν άπειρα πυροτεχνήματα, ενώ στο dancebreak η Noa μένει με τις μπότες και τα εσώρουχά της.

Υπενθυμίζουμε πως ο Πρώτος Ημιτελικός θα διεξαχθεί τη Τρίτη 9 Μαΐου 2023.

Eurovision 2023: Φωτογραφίες από τις πρόβες του Ισραήλ

 Noa Kirel - “Unicorn” Corinne Cumming 2023 / ebu

 Noa Kirel - “Unicorn” Sarah Louise Bennett / EBU

Noa Kirel - “Unicorn” Sarah Louise Bennett / EBU

 Noa Kirel - “Unicorn” Sarah Louise Bennett / EBU

 Noa Kirel - “Unicorn” Sarah Louise Bennett / EBU

Eurovision 2023: Βίντεο από την πρώτη πρόβα του Ισραήλ

Eurovision 2023: Το καυτό dance break της Kirel (στο 4:57)

Noa Kirel: Η… Φουρέιρα του Ισραήλ στη Eurovision 2023

Η Noa Kirel επιλέχθηκε για την εκπροσώπηση της χώρας, μετά από εσωτερική επιλογή. Τα μέλη της επιτροπής αποφάσισαν μέσα από δύο στάδια: σε πρώτη φάση, εξέτασαν 78 ονόματα καλλιτεχνών “με πλούσια αποδεδειγμένη εμπειρία στο να ερμηνεύουν μπροστά σε ένα μεγάλο κοινό”, ενώ στο δεύτερο στάδιο, κάθε μέλος της επιτροπής πρότεινε δύο ονόματα από τη λίστα, φτάνοντας σε ένα τελικό όνομα.

Η 22χρονη Noa Kirel έγινε γνωστή πριν από 8 χρόνια όταν κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο “Taking”. Ακολούθησαν επιτυχίες, όπως το “Killer”, “I Have Love”, “Please Don’t Suck”, “Bad Little Thing” και “Thought About That”.

Αν και πολύ μικρή σε ηλικία, η Noa έχει ήδη μια πλούσια δισκογραφία, έχει υπογράψει συμβόλαια με τις μεγάλες αμερικανικές εταιρίες Atlantic Records και WME, ενώ έχει επίσης συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες στο Ισραήλ.

Τα τραγούδια της συγκεντρώνουν περισσότερα από 600 εκατομμύρια views σε Spotify και Youtube.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα