Eurovision 2024: Η “χρυσή” Φουρέιρα άνοιξε τον Α’ Ημιτελικό – Καυτό τσιφτετέλι και Fuego

Διαβάζεται σε 3'
Φουρέιρα
Η Φουρέιρα με το Fuego στον Α' Ημιτελικό στη Eurovision 2024 AP Photo/Martin Meissner

Η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στη σκηνή της Eurovision 2024 ως guest, πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Το σέξι τσιφτετέλι της ξεσήκωσε το κοινό.

Στη σκηνή της Eurovision ανέβηκε για ακόμη μια φορά το βράδυ της Τρίτης (7/5) η Ελένη Φουρέιρα, ως guest star του Ά ημιτελικού.

Τη βραδιά άνοιξαν ασπρόμαυρα ενσταντανέ από παλαιότερους νικητές του διαγωνισμού και με συνοπτικές διαδικασίες περάσαμε στην καλλίγραμμη Ελένη Φουρέιρα με 11.500 θεατές στην αρένα να ουρλιάζουν.

Η τραγουδίστρια, φορώντας ένα ολόχρυσο outfit, “άνοιξε” τον διαγωνισμό με το “Fuego”, ξεσηκώνοντας για τα καλά τη Malmö Arena. Από τις πιο εκρηκτικές live εμφανίσεις που έχουμε δει ποτέ σε έναρξη ημιτελικού!!

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Φουρέιρα είχε βάλει… φωτιά στη Eurovision 2018, όταν τραγούδησε το “Fuego” εκπροσωπώντας την Κύπρο. Η τραγουδίστρια, που είναι μία από τις αγαπημένες των eurofans, κατέκτησε τη δεύτερη θέση, πίσω από το Ισραήλ που είχε επικρατήσει με το “Toy” της Netta.

Για τη νέα εμφάνισή της στη Eurovision 2024 η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε ένα αποκαλυπτικό χρυσό outfit έχοντας τα μαλλιά της κάτω.

To dance break του κομματιού είναι καθηλωτικό και η Ελένη Φουρέιρα μαζί με τους χορευτές… καίνε στην κυριολεξία την αρένα, με πολλά pyros στο φινάλε. Το τσιφτετέλι της κάνει το στάδιο να παραληρεί.

Eurovision 2024: Δείτε την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα

 

Μετά το μοναδικό σόου της Φουρέιρα, στη σκηνή ανέβηκε ο Eric Saade με το “Popular”, το κομμάτι με το οποίο κατέκτησε την 3η θέση στη Eurovision 2011 για λογαριασμό της Σουηδίας.

Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκε η λατίνα Chanel, ερμηνεύοντας το “Slo Μο”, το κομμάτι που χάρισε στην Ισπανία την 3η θέση στον διαγωνισμό του 2022.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Ελένη Φουρέιρα ανεβαίνει στη σκηνή της Eurovision. Εκτός από τη διαγωνιστική συμμετοχή της το 2018, είχε εμφανιστεί και στη σκηνή του Τελ Αβίβ το 2019 στο act με τίτλο «οι θρύλοι της Eurovision», όπου ξεσήκωσε τους πάντες παρουσιάζοντας με τον δικό της μοναδικό τρόπο το «Dancing Lasha Tumbai» (με το μότο “Ζίμπεν ζίμπεν άει λουλού”) – τραγούδι με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007.

Το «Fuego» έχει γράψει ιστορία στη Eurovision και από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του έγινε διεθνές hit. Μεταξύ άλλων, είναι το πρώτο τραγούδι από γυναίκα καλλιτέχνιδα της Ελλάδας που ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια streams στο Spotify, βρίσκεται στη λίστα με τα πιο stream-αρισμένα τραγούδια από τα 68 χρόνια της Eurovision, μπήκε στις λίστες με τις top50 κυκλοφορίες σε 37 χώρες παγκοσμίως, ήταν το τραγούδι με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ελλάδα το 2018, έγινε πλατινένιο στην Ισπανία, όπου επίσης βρέθηκε στην πρώτη θέση του επίσημου ραδιοφωνικού airplay της χώρας (APC chart), έγινε χρυσό στη Σουηδία και τη Νορβηγία και «έντυσε» σκηνή της παγκοσμίου φήμης τηλεοπτικής σειράς «Elite» του Netflix.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα