Eurovision 2024: Χαμός στη σκηνή – Η Έλενα Παπαρίζου είναι το παντοτινό δικό μας “Number One”

Διαβάζεται σε 3'
Eurovision 2024: Χαμός στη σκηνή – Η Έλενα Παπαρίζου είναι το παντοτινό δικό μας “Number One”
Sarah Louise Bennett_EBU

Η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision 2024 με το “My Number One” και οι μνήμες από τη νίκη της Ελλάδας το 2005 μας καθήλωσαν μπροστά στην οθόνη.

Έλενα Παπαρίζου και … ξερό ψωμί! Μετά την Ελένη Φουρέιρα στον Α’ Ημιτελικό που σάρωσε με τσιφτετέλι και “Fuego” στη σκηνή της Eurovision 2024, το επόμενο πολυαναμενόμενο act ήταν αυτό της Έλενας Παπαρίζου με το “My Number One”.

Κι ενώ περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε πώς τα πήγε η Μαρίνα Σάττι στην τελική ψηφοφορία της βραδιάς, η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στον Β’ Ημιτελικό του 68ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision έκανε θραύση. Η Έλενα επέλεξε για την εμφάνισή της, μία glam ολόσωμη δημιουργία με κρύσταλλα δια χειρός Vrettos Vrettakos.

Η Έλενα Παπαρίζου μοιράστηκε τη σκηνή με τις πρώην νικήτριες της Eurovision, την Τουρκάλα Σερτάμπ Ερενέρ και τη Σουηδή Σαρλόττε Περέλι – [όπως τις είδαμε και στην γενική πρόβα της Τετάρτης μια ημέρα πριν από τον δεύτερο ημιτελικό του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.]

Οι τρεις κυρίες “τα έσπασαν” στη σκηνή και καταχειροκροτήθηκαν σε μια εμφάνιση που απογείωσε τη βραδιά του Β’ Ημιτελικού και ζέστανε την ατμόσφαιρα πριν την ανακοίνωση των 10 χωρών που παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό.

Δείτε την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2024 με το “My Number One”

Θυμίζουμε ότι η Σερντάμπ Ερενέρ (Sertab Erener) χάρισε την πρώτη και μοναδική έως τώρα νίκη στην Τουρκία το 2003 με το “Everyway That I Can” και η Σάρλοτ Περέλι (Charlotte Perrelli) φέτος γιορτάζει την 25η επέτειο της νίκης της το 1999 (για λογαριασμό της Σουηδίας) με το “Take Me To Your Heaven”.

Η Έλενα Παπαρίζου είχε δηλώσει ενθουσιασμένη με την επιστροφή της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, σχεδόν 20 χρόνια μετά τη νίκη της, ενώ τη βραδιά του Μεγάλου Τελικού θα έχει έναν ακόμη ρόλο, αφού θα είναι εκείνη που θα ανακοινώσει το 12άρι για λογαριασμό της ελληνικής κριτικής επιτροπής.

Sarah Louise Bennett_EBU

Helena Paparizou Sarah Louise Bennett_EBU

Το συγκεκριμένο act θα είναι η 5η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη σκηνή της Eurovision, αφού το 2001 την απολαύσαμε ως μέλος των Antique στην Κοπεγχάγη της Δανίας, το 2005 έφερε τη νίκη για την Ελλάδα στο Κίεβο της Ουκρανίας, το 2006 υποδέχτηκε τους Ευρωπαίους στην Αθήνα, και το 2021 συμμετείχε στο εντυπωσιακό “Rock The Roof” party στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα