Eurovision: Αυτό είναι το τραγούδι του συγκροτήματος ‘Χοροσταλίτες’

Eurovision: Αυτό είναι το τραγούδι του συγκροτήματος ‘Χοροσταλίτες’

Το συγκρότημα αποσύρθηκε την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να μην γίνει ο ελληνικός τελικός

Οι Χοροσταλίτες ήταν το μόνο συγκρότημα που η ΕΡΤ είχε επιλέξει ανάμεσα στους τρεις συνολικά υποψηφίους για τη φετινή Eurovision. Ωστόσο μετά τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τον αποκλεισμό τους, όπως και της Αρετής Κετιμέ, η Ελλάδα θα βρεθεί στην Πορτογαλία με το κομμάτι που ερμηνεύει η Γιάννα Τερζή, με τίτλο “Όνειρό μου”.

Την Πέμπτη με την ανάρτησή τους στο facebook, όπου ανακοίνωναν πως δεν θα λάβουν μέρος στον ελληνικό τελικό, οι Χοροσταλίτες ανάρτησαν και το κομμάτι που θα διαγωνιζόταν. Ακούστε το στο Link ΕΔΩ.

Ευχαριστούμε την εταιρία μας, όλους όσους μας στήριζαν τόσο καιρό, τον Γρηγόρη Μελά που μαθαίναμε νέα μια που η ΕΡΤ ήταν απούσα προφανώς πλέον εσκεμένα…. τον Κυριάκο Κοσμίδη που μας ετοίμασε για τον Ελληνικό τελικό, τον Στέλιο Φωτιάδη μεγάλη η τιμή παραγωγέ…, την Ζωή Τηγανούρια, τον Φάνη Κασιμάτη, τον Κώστα Γοντικάκη, τον Πέτρο Σαριδάκη,τον Ηλία Μαυρίκη, τον ενδυματολόγο μας Χρήστο Αναστασόπουλο, τον Νίκο Αποστολόπουλο που μας έντυσε και την ΜΑΤ Fashion που έντυσε τα κορίτσια μας.

Κατανοούμε ότι όταν η ΕΡΤ ζήτησε Ελληνικό ηχόχρωμα μάλλον εμείς…άλλο καταλάβαμε…Ευχόμαστε στην Αρετή Κετιμέ καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνει.

Τέλος…επίσημη ενημέρωση δεν έχουμε ακόμη…η ΕΡΤ δεν αγνόησε μόνο την εταιρία που ήδη έχει υπογράψει την σύμβαση και ζήτησε το αυτονόητο χρόνο πέραν των δυόμιση ημερών αλλά αγνόησε και τους καλλιτέχνες που επικοινώνησαν…. Καλλιτεχνικά όνειρα μακριά από τα σχέδια της ΕΡΤ….

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα