Eurovision: Κάτι δεν πάει καλά με την πρόβα της ελληνικής συμμετοχής

Eurovision: Κάτι δεν πάει καλά με την πρόβα της ελληνικής συμμετοχής
Η Γιάννα Τερζή στην πρόβα της ελληνικής συμμετοχής στη Λισαβόνα για τον διαγωνισμό της Eurovision Instagram

Δείτε το βίντεο από τη νέα, δεύτερη πρόβα της Γιάννας Τερζή πάνω στη σκηνή του Altice arena στη Λισαβόνα

Η δεύτερη πρόβα της Ελλάδας για τη Eurovision έλαβε χώρα σήμερα στη σκηνή του Altice arena στη Λισαβόνα, όπου η Γιάννα Τερζή ερμήνευσε το τραγούδι “Όνειρό μου”, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει το φανατικό κοινό του διαγωνισμού.

Οπτικά εφέ, χορογραφία και εκπλήξεις υποσχέθηκε η ελληνική συμμετοχή για τη δεύτερη πρόβα της, όμως δεν είδαμε τίποτα από αυτά στο βίντεο που ανέβηκε από το κανάλι της Eurovision στο youtube.

Δείτε την εμφάνιση:

Αλλαγές είδαμε μόνο στον έλεγχο του φωτός στη “γέφυρα” του τραγουδιού, όπου η Γιάννα Τερζή κάνει κάποιες χαρακτηριστικές κινήσεις με το χέρι της, με μπλε βαμμένη παλάμη, χωρίς όμως να προκαλέσει την επιθυμητή αίσθηση. Εμφανίστηκε ξανά φορώντας το ίδιο λευκό φόρεμα, του σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου και τη σκηνή έλουζε λευκός και μπλε φωτισμός, όπως και στη πρώτη πρόβα.

Σε συνέντευξή της στους δημοσιογράφους του wiwibloggs η ίδια αναφέρει ότι η πρώτη εμφάνιση ήταν ημιτελής και παρουσιάστηκε μόνο το 70% του τελικού αποτελέσματος. Δήλωσε ακόμη πως θα προσθέσουν ξηρό πάγο και “φωτιά” στη δεύτερη πρόβα, πράγμα που δεν είδαμε ποτέ.

Τι απέγιναν λοιπόν τα τεχνικά “εφέ” που τόσο αγωνιωδώς περιμέναμε; Που εξαφανίστηκαν; Ισχύουν οι φήμες ότι βρίσκονται ακόμα στο τελωνείο της Πορτογαλίας; Μήπως μας σαμποτάρουν οι φετινοί διοργανωτές;

Το τραγούδι βρισκόταν σταθερά μέσα στη δεκάδα και μετά την εμφάνιση της Γιάννας Τερζή στη πρώτη πρόβα έπεσε στη 14η θέση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα