Eurovision: Το “Ζάρι” της Σάττι ξεπέρασε το 1.000.000 views και μπήκε στις τάσεις 10 χωρών

Διαβάζεται σε 3'
Η Μαρίνα Σάττι
Η Μαρίνα Σάττι Instagram@ marina_satti

To “Ζάρι” της Μαρίνας Σάττι σαρώνει σε views στο Youtube. Οι 10 χώρες που “κόλλησαν” με το τραγούδι της Ελλάδας στη Eurovision.

Το βράδυ της Πέμπτης (7/3) έλαβαν χώρα τα αποκαλυπτήρια του επίσημου βίντεο της Ελληνικής συμμετοχής για τη Eurovision 2024.

Το τραγούδι και το βιντεοκλίπ της ελληνικής συμμετοχής παρουσιάστηκαν σε αποκλειστική μετάδοση, το βράδυ της Πέμπτης (07/03), μέσα από την έκτακτη εκπομπή της ΕΡΤ1 «Eurovision σε είδον», με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Το βιντεοκλίπ του “Zari” της Μαρίνας Σάττι αναρτήθηκε στο επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube με ιδιαίτερα θετική απήχηση τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν θετικά την επιλογή της Μαρίνας Σάττι, της οποίας η εκρηκτική παρουσία, δεν περνάει απαρατήρητη.

Αυτό δε θα μπορούσε να μην αποτυπωθεί και στις Τάσεις του ελληνικού και κυπριακού YouTube, στις οποίες η Μαρίνα Σάττι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο 1.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το eurovisionfun.com, το Ζάρι βρίσκεται στις Τάσεις 8 χωρών στη μουσική στο Υoutube:

  • #1 Ελλάδα
  • #1 Κύπρος
  • #8 Νορβηγία
  • #12 Δανία
  • #16 Σουηδία
  • #19 Ιρλανδία
  • #25 Ολλανδία
  • #27 Φινλανδία

Και σε 4 χώρες στις γενικές Τάσεις στο Youtube:

  • #1 Ελλάδα
  • #4 Κύπρος
  • #29 Γερμανία
  • #37 Αυστρία

Σημειώνεται ότι αυτή τη στιγμή το “Ζάρι” έχει ξεπεράσει συνολικά το 1.000.000 προβολές στο Youube (έχει ανέβει στο κανάλι της Eurovision, στο κανάλι της Σάττι και στο κανάλι της ΕΡΤ).

 

Μαρίνα Σάττι: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη του “ZARI”

Το τραγούδι και το βιντεοκλίπ της ελληνικής συμμετοχής παρουσιάστηκαν το βράδυ της Πέμπτης (07/03) μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ1 “Eurovision σε είδον”, όπου η Μαρίνα Σάττι έδωσε το παρών μιλώντας για το πώς φτάσαμε μέχρι το “ZARI”.

“Δεν ένιωθα έτοιμη, ήταν εκτός θέματος για μένα η Eurovision, είχα άλλα προβλήματα. Προσπαθούσα να τελειώσω έναν δίσκο και η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι αν δεν γίνει ούτε φέτος δεν θα γίνει ποτέ. Και πιστεύω ότι τώρα είναι η ώρα”, είπε αρχικά η Μαρίνα Σάττι σε ερώτηση για το πώς αισθάνθηκε όταν της έγινε η πρόταση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision.

Η ίδια θυμήθηκε ότι όταν της έγινε η πρόταση οδηγούσε και μοιράστηκε μία ιστορία για το πώς φτάσαμε στο “ZARI”.

“Όταν η ΕΡΤ ανακοίνωσε τη συμμετοχή μου, έστειλαν περίπου 200 τραγούδια και ιδέες, δεν ήταν όλα ολοκληρωμένα, κάποια ήταν στίχοι, άλλα ήταν μουσικές. Επικοινωνήσαμε με τους δημιουργούς των οποίων οι ιδέες μας άρεσαν περισσότερο βρεθήκαμε μαζί τους και τα πέντε τραγούδια έγιναν τρία […] Είναι 2-3 πράγματα που έπαιξαν ρόλο για να επιλέξουμε το συγκεκριμένο τραγούδι. Είπα στον εαυτό μου ότι έχεις μία ευκαιρία, 3 λεπτά. Ποιο θες να είναι το αποτύπωμα που θες να αφήσεις; Μία μπαλάντα ή ένα δυναμικό κομμάτι, να έχει ενέργεια, ταπεραμέντο; Και πάντα κατέληγα στο δεύτερο. Έτσι αποκλείσαμε τα πιο ‘μαλακά’ κομμάτια και σκεφτόμουν ότι αυτό πρέπει να παρουσιαστεί στη σκηνή”, είπε η Μαρίνα Σάττι.

Όσο για τον τίτλο του τραγουδιού, η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε πως όταν ο OGE της έστειλε το τραγούδι το οποίο απείχε πολύ από την τελική του μορφή, το είχε ονομάζει “ζάρι”. Σκεφτόμουν “θα κάτσει, δεν θα κάτσει” και μου άρεσε όλο αυτό της τύχης”, είπε η τραγουδίστρια υπογραμμίζοντως πως το “ΖARI” είναι ένα κολάζ πολλών ιδεών.

Ποιος ο στόχος της ελληνικής αποστολής; Η Μαρίνα Σάττι απάντησε πως δεν θέλει να εκθρέφει υψηλές προσδοκίες και τόνισε πως “στόχος είναι να πάμε όπως είμαστε. Να πάμε όπως είμαστε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα