Eurovision: 50 φανς αντιδρούν στο “ZARI” της Μαρίνας Σάττι

Διαβάζεται σε 3'
Καρέ από το βίντεο κλιπ του "ZARI" της Μαρίνας Σάττι
Καρέ από το βίντεο κλιπ του "ZARI" της Μαρίνας Σάττι Youtube/@Eurovision Song Contest

Η πρώτη αντίδραση 50 φανς από Ελλάδα, Ευρώπη και Αυστραλία στο “Ζάρι” της Μαρίνας Σάττι, με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024.

Με ένα ιδιαίτερο τραγούδι, το “ZARI”, που φέρει ελληνική ταυτότητα και ταυτόχρονα πολυπολιτισμική χροιά, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Μαρίνα Σάττι στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024.

Το τραγούδι και το βιντεοκλίπ της ελληνικής συμμετοχής παρουσιάστηκαν σε αποκλειστική μετάδοση, το βράδυ της Πέμπτης (07/03), μέσα από την έκτακτη εκπομπή της ΕΡΤ1 «Eurovision σε είδον», με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Πρόκειται για ένα τραγούδι με ελληνικούς στίχους, ενώ υπάρχουν και ορισμένες φράσεις στα αγγλικά, που παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, ενώ οι στίχοι μιλούν για την αγάπη αλλά και για τα ρίσκα που πρέπει να παίρνουμε κάποιες φορές, σαν μια ζαριά που ρίχνουμε και δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει.

Eurovision 2024: Ακούστε το τραγούδι και δείτε το βίντεοκλιπ

Τη μουσική του τραγουδιού «ZARI» συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel.

Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Το τραγούδι είναι ιδιαιτέρως ξεσηκωτικό, με την Μαρίνα Σάττι και την ομάδα της να προσπαθούν να “σερβίρουν” κάτι πρωτότυπο και πολυπολιτισμικό. Και να τα καταφέρνουν!

Βίντεο: 50 Eurovision Fans αντιδρούν στο “ZARI” της Μαρίνας Σάττι

Από την πρώτη στιγμή που έγιναν τα αποκαλυπτήρια του τραγουδιού και του βίντεο-κλιπ, τα social media πήραν “φωτιά”, με τις αντιδράσεις να είναι ποικίλες.

Αρκετούς τους ξένισε ο συνδυασμός πολλών διαφορετικών μουσικών ειδών, καθώς και ο ελληνικός στίχος, ενώ σε άλλους αυτά ακριβώς ήταν τα στοιχεία που το έκαναν να ξεχωρίσει από όλα τα υπόλοιπα τραγούδια που έχει στείλει κατά καιρούς η ελληνική αποστολή στη Eurovision.

Το στυλ του τραγουδιού ταιριάζει άψογα με την καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία της Μαρίνας Σάττι, ενώ πρόκειται για ένα τραγούδι που αποτυπώνει την Ελλάδα του σήμερα, τόσο στο ύφος όσο και στα πλάνα του βίντεο-κλιπ.

Στο βίντεο που ετοίμασε το Ogaegreece.com, παρακολουθούμε την πρώτη αντίδραση 50 φανς της Eurovision από Ελλάδα, Ευρώπη και Αυστραλία στο “ZARΙ”, οι οποίοι φανερώνουν την έκπληξη και τον ενθουσιασμό τους για το τραγούδι της φετινής συμμετοχής, ενώ εύχονται “καλή επιτυχία” στη Μαρίνα Σάττι!

Δείτε το βίντεο του OGAE GREECE:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα