Grammy 2024: Η Miley Cyrus με αυτά τα μαλλιά μοιάζει με τον Κερτ Ράσελ στα 80’s

Διαβάζεται σε 3'
Miley Cyrus Grammy
Miley Cyrus Jordan Strauss/Invision/AP

H Miley Cyrus έκανε μία σέξι εμφάνιση στα βραβεία Grammy και απαίτησε το κοινό να τραγουδήσει μαζί της το Flowers.

Ιστορία έγραψε στα βραβεία Grammy 2024 η Taylor Swift, όμως η πιο σέξι εμφάνιση ήταν το δίχως άλλο εκείνη της η Miley Cyrus, που κέρδισε ένα από τα κορυφαία βραβεία της βραδιάς για τον δίσκο της χρονιάς. Το  σαρωτικό “Flowers” ήταν στα φαβορί αφού έσπασε ταμεία την περασμένη χρονιά.

Η Miley Cyrus συνεργάστηκε με τον παραγωγό Μάικ Γουίλ (Mike WiLL Made-It) για το Flowers όπως και το 2013 στο τέταρτο στούντιο άλμπουμ της με τίτλο “Bangerz”.

Η Cyrus, όπως είχε γράψει χαριτολογώντας το Billboard, “φύτεψε τα λουλούδια της” στο No. 1 και κατάφερε να σπάσει το προσωπικό της ρεκόρ με το “Wrecking Ball” του 2013.

Τι έπαθαν τα μαλλιά της Miley Cyrus; Καλώς τη… Θάτσερ

Η εμφάνισή της στα Grammy έγινε viral με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να σχολιάζουν τα μαλλιά της, που σε άλλους έφεραν στο μυαλό την Ντόλι Πάρτον (που είναι και νονά της) και σε άλλους -πιο τολμηρούς – την … πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, Μάργκαρετ Θάτσερ! Στο κόκκινο χαλί εμφανίστηκε με ένα διάφανο ολόχρυσο διχτυωτό φόρεμα Maison Margiela και γόβες Christian Louboutin.

Miley Cyrus
Miley Cyrus Jordan Strauss/Invision/AP

Πολύ γελάσαμε με όσους την παρομοίασαν με τον Κερτ Ράσελ στα 80ς, αλλά και με την κόμμωση της Τζούλια Ρόμπερτς στις “Ανθισμένες Μανόλιες”. Κάποιοι είπαν “εκεί που η Τζέιν Φόντα συναντά την Φάρα Φόσετ”!

Ό,τι και να πούμε για τις … τρίχες… η Miley ήταν μια από τις μεγάλες νικήτριες της βραδιάς, παίρνοντας Grammy για την καλύτερη pop σόλο ερμηνεία και τον καλύτερο δίσκο για το Flowers. Το πρώτο βραβείο παρέλαβε από τη Mariah Carey, την οποία δεν άφησε να κατέβει από τη σκηνή.

 

Miley Cyrus
Miley Cyrus Jordan Strauss/Invision/AP

Τραγουδώντας live το Flowers “έβαλε χέρι” σε όσους δεν τραγούδησαν μαζί της φωνάζοντας: “Γιατί κάνετε σαν να μην ξέρετε το τραγούδι;”.

Flowers – Γραμμένο για τον πρώην της, Liam Hemsworth;

Όλοι θεωρούν ότι το ομώνυμο τραγούδι είναι γραμμένο για τον Liam Hemsworth, από τον οποίο η τραγουδίστρια πήρε διαζύγιο τον Φεβρουάριο του 2020 μετά από έναν χρόνο γάμου. Λέγεται ότι η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του τραγουδιού, στις 13 Ιανουαρίου, είναι ίδια με την ημέρα γενεθλίων του Hemsworth. Τυχαίο;

Αν όντως ισχύει αυτό, τότε η Σάιρους παίρνει τη σκυτάλη από την άλλη ποπ σταρ που φημίζεται ότι “τιμωρεί” τους πρώην της μέσα από τα τραγούδια της …και αυτή είναι η Τέιλορ Σουίφτ. Δεν ξεχνάμε φυσικά τη Σακίρα και  “Out of your League” που λέγεται ότι απευθύνεται στον πρώην σύζυγό της, Ζεράρ Πικέ.

Επίσης, ο στίχος “χτίσαμε ένα σπίτι και το είδαμε να καίγεται” μπορεί να αναφέρεται στην τραγωδία που έζησε το ζευγάρι όταν είδε το σπίτι του στο Μαλιμπού να καίγεται από τις φωτιές του 2018 στην Καλιφόρνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα