Celine Dion: Η εμφάνιση στα Grammy 2024 που τους έκανε όλους να σηκωθούν από τις καρέκλες τους

Διαβάζεται σε 3'
Η Σελίν Ντιόν στα 66α Βραβεία Grammy
Η Σελίν Ντιόν στα 66α Βραβεία Grammy 2024 Chris Pizzello/AP Photo

Η Celine Dion αιφνιδίασε τους πάντες το βράδυ της Κυριακής όταν εμφανίστηκε στα Grammy 2024 και απένειμε το βραβείο για το “Άλμπουμ της χρονιάς”.

Τα Grammy 2024 δεν θα μπορούσαν να κλείσουν καλύτερα, αφού το τελευταίο βραβείο, αυτό για το “Άλμπουμ της χρονιάς” το απένειμε η Σελίν Ντιόν (Celine Dion).

Η διάσημη τραγουδίστρια αιφνιδίασε τους πάντες όταν εμφανίστηκε στην 66η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων μετά τη διάγνωση τον Δεκέμβριο 2022, με Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου, γνωστό και ως σύνδρομο Stiff-Person, μία σπάνια νευρολογική διαταραχή που επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα και είναι ανίατη.

Το κοινό των Grammy χειροκρότησε την Ντιόν όρθιο για αρκετά λεπτά με την ίδια φανερά συγκινημένη να ανταποδίδει την αγάπη και τον θαυμασμό που λάμβανε.

“Σας ευχαριστώ όλους! Σας αγαπώ κι εγώ. Είστε όμορφοι. Όταν λέω ότι χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ, το εννοώ πραγματικά από την καρδιά μου. Όσοι είχαμε την ευλογία να είμαστε εδώ στα βραβεία Grammy δεν πρέπει ποτέ να θεωρούμε δεδομένη την τεράστια αγάπη και χαρά που φέρνει η μουσική στη ζωή μας και στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο”, είπε η Ντιόν πριν δώσει το βραβείο, το οποίο κέρδισε η Taylor Swift.

Η Σελίν Ντιόν στα 66α Βραβεία Grammy
Η Σελίν Ντιόν στα 66α Βραβεία Grammy 2024 Chris Pizzello/AP Photo

Η Σελίν Ντιόν στα 66α Βραβεία Grammy
Η Σελίν Ντιόν στα 66α Βραβεία Grammy 2024 Chris Pizzello/AP Photo

Η διάγνωση της Ντιόν έγινε ενώ προγραμμάτιζε το “Courage 2023“, δηλαδή τις ημερομηνίες για την παγκόσμια περιοδεία της. Αυτή άρχισε τον Αύγουστο του 2023 στο Άμστερνταμ και επρόκειτο να ολοκληρωθεί στις 4/10 στο Ελσίνκι, πριν το δεύτερο στάδιο (από τις 6/3 έως τις 22/4 του 2024).

Το Μάιο του 2023 ανακοίνωσε την ακύρωση των υπόλοιπων σόου της για το 2023 και το 2024.

Με την Ντιόν να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η αδελφή της, Κλοντέτ Ντιόν, ενημέρωνε τακτικά τους θαυμαστές της για την κατάσταση της υγείας της.

Δουλεύει σκληρά, αλλά δεν έχει τον έλεγχο των μυών της“, είχε δηλώσει η Κλοντέτ σε συνέντευξή της στο γαλλικό περιοδικό 7 Jours τον περασμένο Δεκέμβριο. “Αυτό που μου ραγίζει την καρδιά είναι ότι ήταν πάντα πειθαρχημένη. Πάντα δούλευε σκληρά”, είχε πει.

Η Σελίν Ντιόν εθεάθη δημόσια τον Νοέμβριο του 2023, όταν παρακολούθησε το “Residency” της Katy Perry στο Las Vegas στο Resorts World Theatre. Φωτογραφήθηκε επίσης περίπου την ίδια εποχή σε έναν αγώνα χόκεϊ NHL μεταξύ των Montreal Canadiens και των Las Vegas Golden Knights στην T-Mobile Arena της πόλης.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα