Η Σαβίνα Γιαννάτου φέρνει την παράδοση της Μεσογείου στο Φεστιβάλ Ολύμπου

Η Σαβίνα Γιαννάτου Φεστιβάλ Ολύμπου

Η Σαβίνα Γιαννάτου και ο Σπύρος Μάνεσης επιχειρούν την αλληλεπίδραση διαφορετικών μουσικών κόσμων στο πλαίσιο του 51ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

Η Σαβίνα Γιαννάτου και ο πιανίστας Σπύρος Μάνεσης, σε μία μοναδική μουσική συνάντηση, την Κυριακή 21 Αυγούστου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 51ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

Η Σαβίνα Γιαννάτου είναι γνωστή εδώ και χρόνια για την πρόθεση της να συνδυάζει στοιχεία ελεύθερου αυτοσχεδιασμού με την παράδοση της Μεσογείου. Διεθνώς καταξιωμένη, με σπάνιες ερμηνευτικές δυνατότητες, έχει μαγέψει με την ερμηνεία της τα ακροατήρια των χωρών που επισκέπτεται και έχει ενθουσιάσει τους πιο απαιτητικούς κριτικούς μουσικής σε όλο τον κόσμο.

Ο Σπύρος Μάνεσης ανήκει στη νέα γενιά Ελλήνων μουσικών της τζαζ, με πολύχρονες σπουδές σε Ελλάδα και Ολλανδία και καλλιτεχνική δραστηριότητα σε όλη την Ευρώπη.

Με την συνάντησή τους στη σκηνή, η Σαβίνα Γιαννάτου και ο Σπύρος Μάνεσης επιχειρούν την αλληλεπίδραση διαφορετικών μουσικών κόσμων, όπου μεταξύ άλλων θα συνυπάρχουν η μουσική της Μεσογείου με τη μελοποιημένη ποίηση αλλά και τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, της Λένας Πλάτωνος και άλλων κορυφαίων δημιουργών.

Info: 21 Αυγούστου 2022. Φεστιβάλ Ολύμπου 2022, Βυζαντινός Ναός Παναγίας Κονταριώτισσας, Κονταριώτισσα Πιερίας, Είσοδος: 10 ευρώ. Ώρα έναρξης : 21:00. Πληροφορίες: festivalolympou.gr.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK