Η Σελίν Ντιόν για τη μάχη με το SPS: “Ξέρω ότι τίποτα δεν πρόκειται να με σταματήσει”

Διαβάζεται σε 2'
Η Σελίν Ντιόν για τη μάχη με το SPS: “Ξέρω ότι τίποτα δεν πρόκειται να με σταματήσει”
AP

Στην συνέντευξή της η Σελίν Ντιόν μίλησε για το συνδρόμο του δύσκαμπτου προσώπου (SPS) με το οποίο διαγνώστηκε το 2022 και απάντησε στο ερώτημα για ενδεχόμενη επιστροφή της.

Μετά την ανακοίνωση την περασμένη εβδομάδα ότι το ντοκιμαντέρ της θα κάνει πρεμιέρα στο Prime Video τον Ιούνιο και την εμφάνιση-έκπληξη στα Grammys τον Φεβρουάριο, η Σελίν Ντιόν (Céline Dion) επέστρεψε στα φώτα της γαλλικής Vogue και φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Μαΐου.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Clovis Goux, η σταρ μίλησε για την αντιμετώπιση του συνδρόμου του δύσκαμπτου προσώπου(SPS) με το οποίο διαγνώστηκε το 2022 και έδωσε την δική της απάντηση στην ερώτηση του κάθε θαυμαστή της «πότε θα επιστρέψει;».

«Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό… Γιατί εδώ και τέσσερα χρόνια λέω στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται να επιστρέψω, ότι είμαι έτοιμη, ότι δεν είμαι έτοιμη… Όπως έχουν τα πράγματα, δεν μπορώ να σταθώ εδώ και να σας πω: ‘Ναι, σε τέσσερις μήνες’ Δεν ξέρω. Το σώμα μου θα μου το πει» εξήγησε η τραγουδίστρια.

«Από την άλλη πλευρά, δεν θέλω απλά να περιμένω. Είναι ηθικά δύσκολο να ζεις από μέρα σε μέρα. Είναι δύσκολο, δουλεύω πολύ σκληρά και αύριο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Αύριο είναι μια άλλη μέρα. Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που δεν θα σταματήσει ποτέ, και αυτό είναι η θέληση. Είναι το πάθος. Είναι το όνειρο. Είναι η αποφασιστικότητα», συμπλήρωσε.

Εξήγησε ότι στο πλαίσιο της θεραπείας της, υποβάλλεται σε αθλητική, σωματική και φωνητική θεραπεία πέντε ημέρες την εβδομάδα. «Όπως το βλέπω εγώ, έχω δύο επιλογές. Είτε προπονούμαι σαν αθλήτρια και δουλεύω πολύ σκληρά, είτε…ακούω τα τραγούδια μου μπροστά στον καθρέφτη μου και τραγουδάω στον εαυτό μου. Επέλεξα να δουλέψω με όλο μου το σώμα και την ψυχή, από την κορυφή ως τα νύχια, με μια ιατρική ομάδα».

Στην ερώτηση από που αντλεί τη δύναμη για να συνεχίσει την μάχη της με την ασθένεια η Ντιόν ανέφερε την αγάπη της οικογένειάς της, των θαυμαστών της και της ομάδας της.

«Οι άνθρωποι που πάσχουν από SPS μπορεί να μην είναι αρκετά τυχεροί ή να μην έχουν τα μέσα για να έχουν καλούς γιατρούς και καλές θεραπείες. Εγώ έχω αυτά τα μέσα και αυτό είναι ένα δώρο. Επιπλέον, έχω αυτή τη δύναμη μέσα μου. Ξέρω ότι τίποτα δεν πρόκειται να με σταματήσει», υπογράμμισε η διάσημη τραγουδίστρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα