Η Taylor Swift “σάρωσε” τα American Music Awards και τα έψαλε στον Τραμπ

Η Taylor Swift “σάρωσε” τα American Music Awards και τα έψαλε στον Τραμπ
Τέιλορ Σουίφτ Matt Sayles/Invision/AP

Η νέα...πολιτικής φωνή της Αμερικής φιλοδοξεί να γίνει η Τέιλορ Σουιφτ, αφού κατακεραύνωσε για δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες τον Ντόναλντ Τραμπ, αυτή τη φορά από το βήμα των Αμερικανικών Βραβείων Μουσικής, όπου και έσπασε όλα τα ρεκόρ, ως η πιο πολυβραβευμένη γυναίκα όλων των εποχών.

Ιστορία στην σκηνή των American Music Awards έγραψε η Taylor Swift, σαρώνοντας όλα τα βραβεία για τα οποία ήταν υποψήφια και δημιουργώντας δύο νέα ρεκόρ στην ιστορία των βραβείων. Η 28χρονη σταρ της ποπ δεν άφησε τη στιγμή να πάει ανεκμετάλλευτη, χρησιμοποιώντας το βήμα που της δόθηκε για να εξαπολύσει μια νέα επίθεση κατά του προέδρου των ΗΠΑ.

Η δημοφιλής ποπ σταρ άνοιξε την τελετή που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) στο “Microsoft Theater” του Λος Άντζελες, ερμηνεύοντας το νέο της χιτ “I did something bad”, ξεσηκώνοντας κυριολεκτικά από τις θέσεις τους θεατές και συναδέλφους της.


Η 28χρονη τραγουδίστρια ήταν υποψήφια για τέσσερα βραβεία, κερδίζοντας και τα τέσσερα! Συνολικά, ο αριθμός των AMAs που έχει κερδίσει στη διάρκεια της έως τώρα καριέρας της ανήλθαν σε 23, σπάζοντας έτσι το ρεκόρ που κατείχε εδώ και πολλά χρόνια η αξέχαστη Whithney Houston και πλέον γίνεται αυτή η γυναίκα που κατέχει τα περισσότερα βραβεία στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Παράλληλα, είναι πλέον και εκείνη που κατέχει τις περισσότερες νίκες στην κατηγορία “καλλιτέχνης της χρονιάς”.

Όπως όλα δείχνουν, η Swift θα καταφέρει αργά ή γρήγορα να σπάσει και το ακατάρτιστο ρεκόρ που κατέχει μέχρι σήμερα ο Michael Jackson, ο οποίος είχε συνολικά κερδίσει 24 AMAs.

Νέα επίθεση στον Τραμπ

Αφού είχε λάβει ήδη τα δύο πρώτα βραβεία, με ομολογουμένως “χλιαρούς” ευχαριστήριους λόγους, όλοι πίστεψαν ότι η Taylor Swift είχε επιστρέψει στη γνωστή απολιτίκ περσόνα για την οποία και είχε έντονα κατηγορηθεί τα τελευταία χρόνια.

Μόλις όμως παρέλαβε και το τρίτο βραβείο, έκανε την έκπληξη: “Αυτά τα βραβεία ψηφίστηκαν από τον κόσμο. Ξέρετε για τι άλλο ψηφίζει ο κόσμος; Για τις ενδιάμεσες εκλογές στις 6 Νοεμβρίου. Να πάτε να ψηφίσετε. Σας αγαπώ”.

Προ ημερών, όταν και αποκάλυψε ότι θα ψηφίσει τους Δημοκρατικούς υποψήφιους, οι εγγραφές νέων ψηφοφόρων αυξήθηκαν κατά 65.000 σε ένα 24ωρο. Ο ίδιος ο Τραμπ, αντιδρώντας σε όσα είπε η τραγουδίστρια είπε ότι “η μουσική της μου αρέσει τώρα κατά 25% λιγότερο”…

Μάλλον μετά τα χθεσινά θα του αρέσει πια κατά… 50% λιγότερο, ή ίσως και καθόλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα