Ιρλανδία: Ιερέας ετοιμάζεται να τραγουδήσει στη Eurovision

Ιρλανδία: Ιερέας ετοιμάζεται να τραγουδήσει στη Eurovision
Ο τραγουδιστής - ιερέας Fr Ray Kelly youtube printscreen

Ο τραγουδιστής - ιερέας Fr Ray Kelly θέλει να εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στη Eurovision 2023 και έχει ήδη έτοιμο το τραγούδι.

Μετά την ανακοίνωση για τη διεξαγωγή εθνικού τελικού που θα αναδείξει την ιρλανδική συμμετοχή στη Eurovision 2023, ο τραγουδιστής – ιερέας Fr Ray Kelly αποκαλύπτει πως έχει αποστείλει τραγούδι.

Ο Fr Ray Kelly, γέννημα θρέμμα του Meath και ιερέας στο Oldcastle, έγινε διάσημος, αφού εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές του Britains Got Talent και έγινε viral τραγουδώντας το “Everybody Hurts” των REM. Μάλιστα, έφτασε στον ημιτελικό του διαγωνισμού!

Από τότε, έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις του ακόμα και στην τέχνη του χορού, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό RTE Dancing with the Stars.

Όπως γράφει ο ogaegreece, αυτή την περίοδο ο 60χρονος τραγουδιστής είναι επικεντρωμένος στο να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και ελπίζει να πετάξει ως το Λίβερπουλ για να ανέβει στη σκηνή της Eurovision.

Το τραγούδι του για τη Eurovision παρουσιάζει τον προβληματισμό για το πώς η ανθρώπινη συνείδηση επηρεάζει την καθημερινή μας ζωή προς το καλύτερο και μερικές φορές προς το χειρότερο:

“Στείλαμε ένα τραγούδι για να εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στη Eurovision πέρυσι, αλλά δεν τα κατάφερε, οπότε στείλαμε άλλο ένα φέτος. Είναι ένα υπέροχο τραγούδι. Είναι κάτι που θα ήθελα πολύ να κάνω. Πρόκειται για ένα κομμάτι που αφορά τη συνείδησή μας και αν το ακούσουμε, μπορούμε να αποφασίσουμε για τα θετικά και τα αρνητικά μας. Νομίζω ότι είναι ένα καλό τραγούδι και θεωρείται σχεδόν ημι-country”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα