Mad Clip: Οι τελευταίες αναρτήσεις στα social media πριν το μοιραίο τροχαίο

Mad Clip: Οι τελευταίες αναρτήσεις στα social media πριν το μοιραίο τροχαίο
Ο τράπερ Mad Clip Instagram / @madclip

Ο Mad Clip έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, φεύγοντας από τον γάμο φίλων και συνεργατών του. Τα stories που μοιράστηκε στο Instagram του λίγο πριν το δυστύχημα.

Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης (02/09) ο γνωστός ράπερ Mad Clip, ο οποίος ήταν μόλις 34 χρονών.

Mad Clip τροχαίο – Το σημείο του δυστυχήματος

Συγκεκριμένα, περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα, ο διάσημος τραγουδιστής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, και προσέκρουσε σε κολώνα στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Το σημείο όπου έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο Mad Clip NEWS 24/7

Ο 34χρονος ράπερ σκοτώθηκε φεύγοντας από τον γάμο φίλων και συνεργατών του, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (01/09).

Μερικές ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο, ο Mad Clip βρισκόταν στο γλέντι των νεόνυμφων Γιώργου Μπενιουδάκη και Λίας Παπαδοπούλου.

Ο γαμπρός σκηνοθέτησε το τελευταίο video clip του Mad Clip, για το τραγούδι “Μπορεί”, ενώ η σύζυγός του Παπαδοπούλου είναι Pr Manager στη δισκογραφική εταιρεία που ανήκε ο καλλιτέχνης.

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα από τον γάμο και το νιόπαντρο ζευγάρι, και αυτές ήταν οι τελευταίες του αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οι τελευταίες αναρτήσεις του Mad Clip στο Instagram

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα