Mad Clip: Συντετριμμένος ο κολλητός του Light – Η βαθιά τους φιλία

Mad Clip: Συντετριμμένος ο κολλητός του Light – Η βαθιά τους φιλία
Ο Mad Clip και ο Light Instagram / @nerogreco

Το συγκλονιστικό βίντεο με τον πολύ καλό φίλο του Mad Clip, τον Light, ο οποίος έσπευσε στο σημείο του τροχαίου του. Οι συνεργασίες τους και η εκτίμηση που έτρεφαν ο ένας για τον άλλον.

Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι φίλοι, οι συνάδελφοι και οι θαυμαστές του γνωστού ράπερ Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 34 ετών σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Πέμπτης (02/09).

Συντετριμμένος και απαρηγόρητος είναι ο, επίσης, γνωστός ράπερ Light (Χρήστος Ιωαννίδης), ο οποίος ήταν κολλητός φίλος του αδικοχαμένου τραγουδιστή, ενώ βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος απ’ την πρώτη στιγμή.

Στο σημείο του τροχαίου ο Light

Τα πρώτα λεπτά του τροχαίου δυστυχήματος, ο Light έσπευσε στο σημείο, ενώ “λύγισε” μόλις αντίκρισε την άμορφη μάζα του αυτοκινήτου του Mad Clip και άρχισε να κλαίει.

“Πάει, πάει”, ακούγεται να φωνάζει με λυγμούς στο συγκλονιστικό βίντεο, ενώ προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

Η φιλία Mad Clip και Light

Στον χώρο της τραπ και ραπ μουσικής, όπου επικρατούν συνήθως κόντρες ανάμεσα στους καλλιτέχνες, ο Mad Clip και ο Light είχαν “χτίσει” μια πολύ σπουδαία φιλία.

Οι δυο τους, όχι μόνο συνεργάζονταν συνεχώς σε νέα τραγούδια, σε ντουέτα και σε κοινές εμφανίσεις, αλλά έτρεφαν βαθιά εκτίμηση ο ένας για τον άλλον.

Ήταν ένα “αχτύπητο δίδυμο” και μαζί μοιράζονταν την ίδια αισθητική και φιλοσοφία για τη μουσική τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα