Νάσος Πατέτσος: Πέθανε ο τραγουδιστής σε ηλικία 101

Διαβάζεται σε 2'
Ο Νάσος Πατέτσος
Ο Νάσος Πατέτσος YouTube/Screenshot

Ο θρυλικός τραγουδιστής Νάσος Πατέτσος πέθανε σε ηλικία 101 ετών. Την είδηση γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής Νάσος Πατέτσος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 101 ετών. Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία από τα περσινά γενέθλια του Νάσου Πατέτσου και έγραψε:

«Πριν από λίγο μας ενημέρωσαν από τη διεύθυνση του Γηροκομείου Αθηνών ότι ο αγαπημένος μας παλαίμαχος τραγουδιστής και ηθοποιός μία μεγάλη φίρμα τον δεκαετιών 40,50,60,70, η πιο μελωδική φωνή του ελαφρού τραγουδιού που τον λάτρευε η μητέρα μου κι είχα την τύχη να δουλέψω μαζί του στα πρώτα μου χρόνια (κι εκεί γνώρισα τον ευγενικό του χαρακτηρα) στο ΚΑΜΠΑΡΕ της τότε Ερτ2, που ηταν μια μορφή μουσικης επιθεώρησης, ο Νάσος Πατέτσος ταξίδεψε στον ουρανό μαζί με το άσπρο του περιστέρι την μεγάλη του επιτυχία….

” Άσπρο μου περιστέρι πέτα.”έτσι τραγουδούσε μελωδικά κι έτσι θα τον θυμόμαστε.. Νασο μου που μας αγαπούσες τόσο σ ευχαριστούμε για όσα μας προσφερες. Θλίψη θα σκορπισει η αποχώρηση σου στους φίλους σου και κυρίως στον αγαπημένο μας Τάκη Σαγιώρ που τόσο σε φρόντιζε.

Εμείς ως ΤΑΣΕΗ κι εγώ προσωπικά ως προεδρος του ευχαριστούμε το Γηροκομείο Αθηνών όπου τον τελευταίο χρόνο σε μεταφέραμε για όλη την φροντίδα που σου προσέφεραν με τον καλύτερο τρόπο. Καλό σου ταξιδι..Η φώτο από την γιορτή που καναμε στον Μαγεμενο Αυλό στα 100α γενέθλια του Νασου μας πέρυσι.#actor #singer #sing #magemenosavlos #deth».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα