Ο Γιάννης Αγγελάκας για ένα μοναδικό live σε… θερμοκρασία βρασμού στην Τεχνόπολη

Ο Γιάννης Αγγελάκας για ένα μοναδικό live σε… θερμοκρασία βρασμού στην Τεχνόπολη
ALEXANDROS ARCHODIS

Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C έρχoνται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 15 Σεπτεμβρίου για μια μεγάλη συναυλία στο τέλος του καλοκαιριού.

Σε μια δυστοπική εποχή και μετά από σχεδόν τρία χρόνια (κατά τα οποία ετοίμασαν τον καινούργιο τους δίσκο που κυκλοφορεί με τον τίτλο “Έχω κέφια”), ο Γιάννης Αγγελάκας παίρνει τη μπάντα του, τους 100°C, και βγαίνουν ξανά στο δρόμο για μια σειρά από λάιβ σε… θερμοκρασία βρασμού. Στις 15 Σεπτεμβρίου έρχoνται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για μια μεγάλη συναυλία στο τέλος του καλοκαιριού.

Τη συναυλία θα ανοίξουν τα Kadinelia, το world acoustic ντουέτο που δίνει νέο χαρακτήρα στα διαχρονικά ακούσματα της χώρας μας μέσα από τις χαρισματικές κιθαριστικές μελωδίες και το αρμονικό τραγούδι των δύο μουσικών.

Τους 100°C αποτελoύν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα και τα δύο νέα μέλη της παρέας ο Αλέξανδρος Κόντζογλου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι.

Τα Kadinelia είναι ο Θανάσης Ζήκας και η Εύη Σεϊτανίδου/ Την επιμέλεια του ήχου έχουν ο Γιώργος Ταχτσίδης και ο Μίμης Κωνσταντινίδης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ & οι 100°Cο/Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου/ Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων/Opening: Kadinelia/Η προπώληση ξεκίνησε/Έναρξη 21:00

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα