Ο Γιώργος Νταλάρας κάνει “Ωραία Παρέα” με τον Μίλτο Πασχαλίδη

Ο Γιώργος Νταλάρας κάνει “Ωραία Παρέα” με τον Μίλτο Πασχαλίδη
GEORGE SPANOS PHOTOGRAPHY

Στις 10 Δεκεμβρίου στο Christmas Theater Γιώργος Νταλάρας και Μίλτος Πασχαλίδης δίνουν μία μοναδική συναυλία. 

Ο Γιώργος Νταλάρας συνεχίζει στο Christmas Theater τη σειρά συναυλιών με ωραίες παρέες και ανεξάντλητες ιδέες. Μετά τον Γιάννη Κότσιρα, τραγουδά μαζί με τον Μίλτο Πασχαλίδη. Έναν από τους πλέον δημιουργικούς τραγουδοποιούς της εποχής μας, με πλούσια και συνεχή προσωπική δισκογραφία, 14 πετυχημένους δίσκους και πολλές σημαντικές συνεργασίες. Κάθε σταθμός της έως τώρα πορείας του, έχει τη δική του ξεχωριστή αξία για το πολυπληθές κοινό του. Το σύνολο των ηχογραφήσεων του, δείχνει το εύρος των μουσικών πηγών του, αλλά ταυτόχρονα, καθορίζει από τις πρώτες νότες, το στίγμα της χαρακτηριστικής ταυτότητάς του.

Είναι ωραία να είμαστε παρέα. Γιατί «Οι παρέες γράφουν ιστορία». Γιατί όταν μοιραζόμαστε την κοινή μας αγάπη για τα ίδια τραγούδια ανακαλύπτουμε τον κώδικα του μαζί, της παρέας, της ομάδας, και πορευόμαστε με σεβασμό σε κοινές αξίες.

Συμμετέχουν: Βιολέτα Ίκαρη – Ασπασία Στρατηγού/Καλλιτεχνική επιμέλεια προγράμματος: Γιώργος Νταλάρας/Καλλιτεχνική διεύθυνση παραγωγής: Μιχάλης Κουμπιός/Παίζουν οι μουσικοί: Νίκος Ζέρβας: πιάνο/Γιώργος Μάτσικας : μπουζούκι, κλασική κιθάρα/Βασίλης Κορακάκης : μπουζούκι/Χρήστος Ζέρβας: ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα/Θανάσης Σοφράς: μπάσο/Μάνος Γρυσμπολάκης: ακορντεόν/Νίκος Σαμαράς: τρομπέτα, μπουζούκι, μπαγλαμά/Ηλίας Μαντικός: κανονάκι/Αποστόλης Βαγγελάκης: πνευστά/Στράτος Σαμιώτης: κρουστά/Δημήτρης Χριστοδουλάκης: τύμπανα/ Τεχνική διεύθυνση: ΜΠΕΡΚΑΝ ΒΙΚΤΩΡ/Σχεδιασμός ήχου – Hχοληψία: Αντώνης Ζαχόπουλος, Βαγγέλης Κουλούρης/Φωτισμοί: Γιάννης Μανιατάκος/Ψηφιακά κολλάζ: Μιχάλης Κουμπιός/Χειριστές Visual: Ανδρέας Ντεσίκου, Μιχάλης Χαμηλοθώρης/Βοηθοί σκηνής: Θεόδωρος Κωνσταντόπουλος, Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου, Ιωάννης Ελευθεριάδης/Post Production: Ανδρέας Κουρελάς

Info: Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021/Christmas Theater/Στις 21:00/Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια, Πληροφορίες στο 211 7701 700 και στο [email protected]/Προπώληση εισιτηρίων: www.ct.gr/τηλεφωνικά στο 211 77 01 700 και στο δίκτυο viva.gr/CHRISTMAS THEATER: Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου Βεϊκου 137, Γαλάτσι/Τηλέφωνο: 211 77 01 700 και https://ct.gr/

Ο χώρος των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων Γαλατσίου διαθέτει δικό του Parking και είναι δωρεάν. Η είσοδος και η έξοδος των αυτοκινήτων γίνεται από 2 εισόδους. Το θέατρο διαθέτει βεστιάριο και η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν. Το θέατρο έχει πρόσβαση για άτομα ΑΜΕΑ και η κράτηση εισιτηρίων γίνεται τηλεφωνικά στο 211 7701700.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα