Ο ΛΕΞ βάζει φωτιά και στο Καυτανζόγλειο – Απόβαση στη Θεσσαλονίκη με πούλμαν, πάνω από 25.000 “πιστοί” στο σημερινό live

Ο ΛΕΞ βάζει φωτιά και στο Καυτανζόγλειο – Απόβαση στη Θεσσαλονίκη με πούλμαν, πάνω από 25.000 “πιστοί” στο σημερινό live
Στιγμιότυπο από το λάιβ του ΛΕΞ Youtube (Screenshot από Greek Hip Hop Events)

Μετά τη σαρωτική συναυλία του στη Νέα Σμύρνη, ο ράπερ ετοιμάζεται για ακόμα ένα live . Πούλμαν από όλη την Ελλάδα καταφτάνουν στη συμπρωτεύουσα για το "χέρι που δεν χάνει".

Σε ρυθμούς ΛΕΞ ξύπνησε σήμερα η Θεσσαλονίκη -και όχι μόνο- ενόψει της νέας συναυλίας του πιο “hot” ονόματος της ραπ σκηνής, που αναμένεται να επαναλάβει το… φαινόμενο της Νέας Σμύρνης, το οποίο βέβαια δεν αποκλείεται και να ξεπεράσει, αφού όλα συνηγορούν για ένα ακόμα πιο δυναμικό live.

Ο γνωστός ράπερ ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους δεκάδες χιλιάδες “πιστούς” που καλούνται να… στριμωχτούν για να χωρέσουν στο Καυτανζόγλειο, όπως μαρτυρούν και τα εισιτήρια που έχουν κάνει… φτερά.

Για το “χέρι που δεν χάνει” μάλιστα αναμένεται… απόβαση στη Θεσσαλονίκη από όλη την Ελλάδα, με φανατικούς της ραπ και ενός άξιου εκπροσώπου της να καταφτάνουν στη συμπρωτεύουσα από Αθήνα, Κοζάνη, Κομοτηνή και Καβάλα.

Στο γήπεδο αναμένεται πάνω από 25.000 κόσμου για τον ΛΕΞ, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και τα τραγούδια του νέου του δίσκου “Μετρό”.

Όπως δήλωσαν διοργανωτές του live στο ThessToday “τα εισιτήρια έφυγαν πολύ γρήγορα, η απήχηση του κόσμου είναι απίστευτη και ακόμη δεν έχουν σταματήσει. Ψάχνουν μέχρι την τελευταία στιγμή”, τονίζοντας πως”ούτε ο κόσμος περίμενε τόσο γρήγορη κίνηση για τα εισιτήρια. Έχουν σοκαριστεί με το event, επικρατεί φρενίτιδα. Για να διαπιστώσουμε το μέγεθος, αρκεί να πούμε ότι σε αυτή τη συναυλία εκτός από τις νεαρές ηλικίες, θα παρευρεθούν και άτομα από 45 ετών και πάνω».

Σημειώνεται ότι οι πόρτες ανοίγουν στις 17.30.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα