Οι BTS σπάνε όλα τα ρεκόρ: Πάνω από 600 εκατ. views στο YouTube

Το νοτιοκορεατικό συγκρότημα BTS
Το νοτιοκορεατικό συγκρότημα BTS AP

Η εκστρατεία των φαν του δημοφιλούς συγκροτήματος της K-Pop απέδωσε καρπούς, αφού τους βοήθησε να καταρρίψουν ένα ακόμη ρεκόρ, ύστερα από streaming party για το τραγούδι τους "DNA".

Οι σταρ της K-pop BTS κατέρριψαν ένα ακόμη ρεκόρ. Το boy band από τη Νότια Κορέα έγινε το πρώτο K-pop συγκρότημα που έφτασε τα 600 εκατομμύρια views στο YouTube, όταν η στρατιά των θαυμαστών/θαυμαστριών του, A.R.M.Y (Adorable Representative M.C. for Youth) διοργάνωσε streaming party (πάρτι συνεχούς διαδικτυακής ροής) για το μουσικό βίντεο του τραγουδιού "DNA".

Οι θαυμάστριες των επτά αγοριών βρίσκονται πλέον πάνω από το φεγγάρι για το ιστορικό αυτό επίτευγμα, αναφέρουν δημοσιεύματα ηλεκτρονικών περιοδικών.

ADVERTISING

Οι BTS έχουν σπουδαίο λόγο να γιορτάζουν. Το μουσικό βίντεο για το "DNA" έγινε το πρώτο μουσικό βίντεο της κορεατικής ποπ που έφθασε πάνω από 600 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Οι θαυμαστές με το streaming party και την επίτευξη του στόχου να συγκεντρώσει το "DNA" πάνω από 600 εκατομμύρια προβολές τώρα στρέφουν τα βλέμματά τους στο επόμενο βήμα το 1 δισεκατομμύριο views. Τ

ο μουσικό βίντεο του τραγουδιού "DNA" κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2017 και το συγκρότημα της K-pop κατάφερε να γράψει ιστορία σε χρονικό διάστημα λίγο περισσότερο του ενός έτους. Το τραγούδι που έγινε επιτυχία αμέσως μετά την κυκλοφορία του περιλαμβάνεται στο άλμπουμ του συγκροτήματος "Love Yourself: Her".

Ο περασμένος χρόνος ήταν καταπληκτικός για τους BTS (ακρωνύμιο του Bangtan Sonyeondan, μετ. Αλεξίσφαιροι Πρόσκοποι) ή αλλιώς Bangtan Boys.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Της Κορέας ανάμεσα στην Καινούργιου και τη Γερμανού με αφορμή τους BTS

Γιατί οι Κορεάτες κατηγορούν για ρατσισμό την Κατερίνα Καινούργιου

Οι BTS αποφέρουν στη Νότια Κορέα 3,6 δισ. δολ. ετησίως

Oι Κορεάτες BackStreet Boys είναι πολύχρωμοι και λέγονται BTS

SHARE:

24Media Network