Οι Coldplay καλούν το κοινό να συμμετάσχει στο βίντεο κλιπ που θα γυρίσουν στο Ηρώδειο

Διαβάζεται σε 2'
O Chris Martin
O Chris Martin AP Photo/Chris Pizzello

Το βρετανικό συγκρότημα Coldplay, που έδωσε δυο εμφανίσεις στο ΟΑΚΑ, καλεί το ελληνικό κοινό να συμμετάσχει στο βίντεο κλιπ που θα γυρίσει στο Ηρώδειο.

Μετά από τα δύο φαντασμαγορικά σόου που χάρισε το συγκρότημα των Coldplay στους θαυμαστές του που γέμισαν ασφυκτικά το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, το Σαββατοκύριακο (8-9/6) για να δουν το “Music of the Spheres”, το βρετανικό συγκρότημα ανανεώνει το ραντεβού του με το ελληνικό κοινό.

Συγκεκριμένα, το διάσημο συγκρότημα καλεί το κοινό στο Ηρώδειο, όπου η μπάντα του Κρις Μάρτιν θα γυρίσει το νέο της μουσικό βίντεο.

Το κάλεσμα των Coldplay ανέβηκε σε story στα social media:

«Πρόσκληση σε κινηματογράφηση μουσικού video Αγαπημένοι μας φίλοι στην Αθήνα! Είσαστε καλεσμένοι να εμφανιστείτε στο μουσικό μας βίντεο. Σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου. Μαζί μας. Ελάτε στην οδό Mirtsiefski 29, Athina 117 41, 17:00 με 23:00

Φορέστε ό,τι θέλετε. Παρακαλούμε ΟΧΙ άσπρα ρούχα και καθόλου λογότυπα ή συγκροτήματα. Επιτρέπονται μόνο επίπεδα, άνετα παπούτσια με μαλακό πάτο. Επιτρέπονται μικρές τσάντες. Οι κάμερες και τα κινητά θα αποθηκευτούν με ασφάλεια από τη φύλαξη μας σε ειδικό χώρο και θα σας επιστραφούν στο τέλος. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουμε να σας δούμε εκεί!».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα