Πάνος Καλίδης: "Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων"

Πάνος Καλίδης
Πάνος Καλίδης YOUTBE

"Αν εξελιχθεί η ομοφυλοφιλία, που θα καταλήξει, σε κάτι καλό;", αναφέρει μεταξύ άλλων ρατσιστικών σχολίων για τους ομοφυλόφιλους, σε συνέντευξή του ο τραγουδιστής Πάνος Καλίδης.

Στο περιοδικό "Λοιπόν" και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε συνέντευξη ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος εξέφρασε την άποψή του για την ομοφυλοφιλία.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου εάν μεγαλώνει διαφορετικά τις κόρες του από τον γιο του, ο Καλίδης απάντησε: "Βέβαια. Με το γιόκα μου θα βάλω να δούμε ένα ωραίο σέξι βίντεο κλιπ, όμορφα κορίτσια που θα κουνάνε τον ποπό τους, ενώ στα κορίτσια μου δεν θα τους βάλω να δουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να φιλιούνται και να με ρωτάνε: «Τι κάνουν αυτοί οι δύο εκεί μπαμπά;». Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι".

ADVERTISING

Επόμενη ερώτηση της δημοσιογράφου ήταν ποια η άποψή του για την ομοφυλοφιλία, για να πάρει ως απάντηση: "Μακριά από μας. Την έχω σκεφτεί, ναι. Μακριά από οποιονδήποτε είναι γύρω μου" και συνεχίζει, "Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας…"

Και καταλήγει: "Αν εξελιχθεί η ομοφυλοφιλία, που θα καταλήξει, σε κάτι καλό; Όταν ένας ομοφυλόφιλος υιοθετήσει ένα παιδί και το μεγαλώσει ως πατέρας, αυτό είναι καλό. Αν ένας ομοφυλόφιλος, εξωτερικά άντρας, το μεγαλώσει σαν μητέρα, το παιδί όταν καταλάβει πολύ γρήγορα τι γίνεται, μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα. Ειδικοί είναι οι ψυχολόγοι σε αυτό. Δεν είναι το φυσιολογικό αυτό. Δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί έχουν όλοι, αλλά δεν είναι το ίδιο να μεγαλώνεις ένα παιδί κι ένα ζώο".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γιώργος Παρτσαλάκης: "Έχω πολύ ωραία σχέση με τη μοιχεία, έχει ενδιαφέρον"

Κατερίνα Λέχου: "Μαζί του θέλω να κάνω βρώμικα πράγματα"

GNTM: Η κόρη του γνωστού ποδοσφαιριστή Πατσατζόγλου στις οντισιόν

SHARE:

24Media Network