Πυροβολισμοί, παιδεραστία και κυριαρχία: Γιατί τσακώνονται Nicki Minaj και Megan Thee Stallion

Διαβάζεται σε 3'
Πυροβολισμοί, παιδεραστία και κυριαρχία: Γιατί τσακώνονται Nicki Minaj και Megan Thee Stallion
Η Nicki Minaj και η Megan Thee Stallion, σε πρόσφατες εμφανίσεις σε βραδιές βραβείων. ΑP

Η Nicki Minaj και η Megan Thee Stallion συμπληρώνουν ένα χρόνο τσακωμού μέσω στίχων των επιτυχιών τους. Τι περιλαμβάνει η τελευταία ‘έκδοση’ και πώς ξεκίνησαν όλα.

Η Megan Thee Stallion κυκλοφόρησε την τελευταία της δουλειά την Παρασκευή 26/1. Έχει τίτλο «Hiss» και βρίσκεται στην κορυφή των charts, με περισσότερα από 5.000.000 plays στο Spotify.

Οι στίχοι του είναι μια ευθεία επίθεση «σε όσους χρησιμοποιούν το όνομα μου online για να κερδίσουν την προσοχή» και αυτούς που την επέκριναν από την αρχή της καριέρας της.

Χλευάζει την Mariah Carey και την Kris Jenner και αφήνει αιχμές εναντίον του Drake και του πρώην συντρόφου της και ράπερ, Tory Lanez.

Επίσης, οι χρήστες των social media έκριναν πως προσβάλει τη Nicki Minaj και τον σύζυγο της.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΗ

Η Minaj απάντησε με το «Βig Foot» που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα 29/1 και σκαρφάλωσε με ρεκόρ streaming στο YouTube για το 2024 -στην κατηγορία «γυναίκα ράπερ».

Η Minaj αποκάλεσε την Megan Thee Stallion «χειριστική ψεύτρα», πρόσθεσε ότι χρησιμοποιεί ανθρώπους που πληρώνει για να τις γράφουν μουσικές, τις οποίες ‘πασάρει’ ως δικές της, πως «κάθε της άλμπουμ ήταν αποτυχία» και την κατηγορεί και ότι κοιμήθηκε με τον σύντροφο της καλύτερης της φίλης.

Ενημερώνει δε, ότι αν δεν της ζητήσει συγγνώμη η 28χρονη κατά κόσμον Megan Jovon Ruth Pete, θα κυκλοφορήσει τα πέντε τραγούδια που έχει ετοιμάσει για εκείνην.

ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η MEGAN THEE STALLION ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΛΛΗ Η ΜΙΝΑJ

Στο «Hiss» αναφέρεται ο όρος Megan’s Law. Ο «νόμος της Μέγκαν» είναι ομοσπονδιακός νόμος στις ΗΠΑ. Απαιτεί από την αστυνομία να μοιράζεται πληροφορίες με το κοινό, σχετικά με καταδικασμένους και εγγεγραμμένους σεξουαλικούς παραβάτες.

Πήρε το όνομά του από τη Μέγκαν Κάνκα, μια 7χρονη που ήταν θύμα βιασμού και δολοφονίας το 1994. Ο δράστης ήταν ένας γείτονας, κατάδικος παιδεραστίας.

Η οικογένεια του κοριτσιού έκανε εκστρατεία υπέρ ενός νόμου που θα απαιτούσε από την αστυνομία να ενημερώνει τις κοινότητες για τους σεξουαλικούς παραβάτες που ζούσαν σε αυτές.

Οι χρήστες των social media χαρακτήρισαν την χρήση του Megan’s Law στους στίχους του Hiss ως ‘βολή’ εναντίον του συζύγου της Minaj, Kenneth Petty.

O Petty έχει καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού που έκανε το 1995. Το 2022 καταδικάστηκε σε τρία χρόνια με αναστολή και σε ένα χρόνο σε κατ’ οίκον κράτηση, για την αποτυχία του να εγγραφεί ως σεξουαλικός δράστης στην Καλιφόρνια.

Ουδόλως τυχαίως, η Minaj φωτογραφίζει στο «Big Foot» τον πρώην σύντροφο της Megan Thee Stallion, Tory Lanez, ο οποίος την πυροβόλησε στο πόδι τον Ιούλιο του 2020. Το Δεκέμβριο του 2022 καταδικάστηκε σε φυλάκιση, για επίθεση με ημιαυτόματο πυροβόλο όπλο και πυροβολισμό από βαριά αμέλεια.

Η Minaj υποστηρίζει πως όλο αυτό ήταν ένα ψέμα. Κάτι που δεν έγινε ποτέ. Σε στίχο της λοιπόν, ζητάει από την Megan Thee Stallion να ορκιστεί στη νεκρή μητέρα της πως λέει την αλήθεια για τον πυροβολισμό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα