Ποιος είναι ο Έλληνας ράπερ που θα πλαισιώσει τον Central Cee στο Release Athens X SNF Nostos

Ποιος είναι ο Έλληνας ράπερ που θα πλαισιώσει τον Central Cee στο Release Athens X SNF Nostos
SIDARTA Release

Το Release Athens Χ SNF Nostos πραγματοποιείται στις 20, 21 και 23 Ιουνίου και φέρνει μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας και ελληνικής σκηνής σε δύο stages.

Το 2023, το Release Athens και το SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ενώνουν τις δυνάμεις τους, παρουσιάζοντας τρεις σπουδαίες φεστιβαλικές ημέρες σε δύο σκηνές. Την Τρίτη 20 Ιουνίου, το Release Athens X SNF Nostos, μετά τους headliners Rosalía και Central Cee, καθώς και τις Tinashe, IAMDDB και Ayra Starr, υποδέχεται ένα ξεχωριστό ταλέντο της εγχώριας μουσικής.

Στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ θα ανέβει ο Sidarta, ένας από τους κορυφαίους ράπερ της Ελλάδας σήμερα.

Το Release Athens Χ SNF Nostos πραγματοποιείται στις 20, 21 και 23 Ιουνίου και φέρνει μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας και ελληνικής σκηνής σε δύο stages, στην Πλατεία Νερού και το Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ζήσουμε ένα συναρπαστικό συναυλιακό τριήμερο που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Release Athens 2023.

Για την Τρίτη 20 Ιουνίου, συνολικά το lineup διαμορφώνεται ως εξής:

  • Πλατεία Νερού: Rosalía, Tinashe, Ayra Starr
  • Ξέφωτο ΚΠΙΣΝ: Central Cee, IAMDDB, Sidarta

Ο Sidarta στο ΚΠΙΣΝ

SIDARTA Release

Ο Αθηναίος Sidarta ξεκίνησε την ενασχόληση του με τη μουσική από μικρή ηλικία, αρχικά παίζοντας κιθάρα μέχρι να ανακαλύψει το hip-hop και αφοσιωθεί σε αυτό. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, κατάφερε να κατακτήσει την εγχώρια trap/rap σκηνή και να αναδειχθεί ως ένας από τους μεγαλύτερους stars της, παρά τα μόλις 22 του χρόνια.

Συνδυάζοντας διάφορα ξεχωριστά είδη – όπως rap, trap και drill – ο Sidarta φανέρωσε ένα ξεχωριστό μελωδικό ταλέντο, κάτι που φάνηκε στα singles “Mediterranean”, “Akomi”, “Adrenalina” και “Erimo”, τα οποία έγιναν διαμαντένια και τον καθιέρωσαν ως έναν καλλιτέχνη-φαινόμενο, με περισσότερα από 150 εκ. stream στη πρώτη του χρονιά στη δισκογραφία.

Το πρώτο του άλμπουμ, “IPIZME”, κέρδισε κι αυτό διαμαντένιο status και συνέχισε την ανοδική του πορεία που τον έχει οδηγήσει να δίνει πολύ επιτυχημένα live σε ολόκληρη την Ελλάδα.

SIDARTA Release

Πληροφορίες- Προπώληση

Η προπώληση συνεχίζεται προς 55€. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία. Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, προς 180€, τα οποία περιλαμβάνουν τις παρακάτω premium παροχές, για τους επισκέπτες του stage στην Πλατεία Νερού:

  • Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους
  • Οpen bar
  • Ιδιωτικό parking
  • Ξεχωριστές τουαλέτες
  • Αναμνηστικό δώρο

Οι παραπάνω παροχές δεν θα ισχύουν, στο σύνολό τους, στο stage στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ, καθώς η διαμόρφωση του συγκεκριμένου χώρου είναι διαφορετική. Οι κάτοχοι VIP εισιτηρίων θα έχουν προτεραιότητα πρόσβασης και στα 2 stages. Οι εμφανίσεις των 2 headliners (στην Πλατεία Νερού και το Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ) δε θα συμπίπτουν, ενώ θα εξασφαλίζεται επαρκής χρόνος μετάβασης από το ένα stage στο άλλο.

Διάθεση εισιτηρίων*: Τηλεφωνικά στο 11876, Online στα releaseathens.gr / viva.gr, Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης, Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr / www.snfnostos.org.

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα