Πρωτοψάλτη: “Το δηλητήριο που έσταξαν κάποιοι ας χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς”

Πρωτοψάλτη: “Το δηλητήριο που έσταξαν κάποιοι ας χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς”
Άλκηστις Πρωτοψάλτη Eurokinissi

Τι απάντησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στους επικριτές της με αφορμή την κινητή συναυλία πάνω σε φορτηγό που πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου.

Μία “συναυλία εν κινήσει” πάνω σε φορτηγό έδωσε το Σάββατο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με σημείο εκκίνησης την Τεχνόπολη στο Γκάζι και με σκοπό να στείλει μήνυμα αισιοδοξίας στον κόσμο.

Το διαφορετικό αυτό Live έκτος από θετικά σχόλια έλαβε και αρκετές επικρίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όχι μόνο από τον απλό κόσμο, αλλά και από καλλιτέχνες όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων έγραψε: “Όταν γράφαμε αυτό το τραγούδι δεν φανταζόμασταν αυτή την πιθανότητα να παίζει έξω από το Μαξίμου με δεξιά κυβέρνηση”.

Η ίδια η τραγουδίστρια απάντησε μέσω δημοσίευσης στο Instagram στις επικρίσεις και στην επίθεση που δέχτηκε για τη συμμετοχή της στην κινητή συναυλία.

Το δικό μου “ευχαριστώ” σε όλους τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής στα νοσοκομεία: Γιατρούς, νοσηλευτές, όλους όσους βοήθησαν και μας στήριξαν για να κρατηθεί η “ζωή μας” αυτές τις μέρες, στους συμπολίτες μου που “άντεξαν” και αντέχουν. Αυτό το πρωινό τρίωρο σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας ήταν συγκλονιστικό! Ήταν πολύ μεγαλύτερο από εμάς και κανείς μας δεν ήταν προετοιμασμένος γι’ αυτό που έγινε. Η μουσική προσφέρει ασύλληπτα συναισθήματα. Συναισθήματα μεγατόνων, που έφυγαν και μας αγκάλιασαν από τα μπαλκόνια, τις ταράτσες και τις αυλές στις γειτονιές της Αθήνας. Με τραγούδια και δάκρυα χιαστή“, έγραψε αρχικά η ερμηνεύτρια και στη συνέχεια πρόσθεσε:

Όσο για το δηλητήριο που έσταξε από κάποιους που δεν “κατάλαβαν” ας χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς. Όσον αφορά το σοβαρότατο θέμα των μέτρων στήριξης των καλλιτεχνών και των δικαιούχων της μουσικής, συνεχίζουμε να το διεκδικούμε μέσω του σωματείου μας και άλλων φορέων. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα