“Ανοίξτε τα παράθυρα!”: Η Πρωτοψάλτη κυκλοφορεί και τραγουδά στην Αθήνα πάνω σε φορτηγό

“Ανοίξτε τα παράθυρα!”: Η Πρωτοψάλτη κυκλοφορεί και τραγουδά στην Αθήνα πάνω σε φορτηγό
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγουδά έξω από το Μέγαρο Μαξίμου Eurokinissi

Το φορτηγό πέρασε μπροστά από τα νοσοκομεία όπου γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μάχη να αντιμετωπίσουν τον κορονοϊό.

Μία “συναυλία εν κινήσει” πάνω σε φορτηγό πραγματοποιήθηκε το Σάββατο με σημείο εκκίνησης την Τεχνόπολη στο Γκάζι. 

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με την Πρωτοψάλτη μπροστά από το όχημα με το μήνυμα “Στον δρόμο με Αγάπη”. “Μόλις ξεκινήσαμε! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ένα φορτηγό τραγούδια τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας. Ανοίξτε τα παράθυρα! Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι!”.

Λίγο αργότερα και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ανέβασε live βίντεο στο Facebook.

Όπως αναφέρει ο Κώστας Μπακογιάννης, το φορτηγό θα περάσει και θα σταθεί μπροστά από τα νοσοκομεία όπου γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μάχη να αντιμετωπίσουν τον κορονοϊό.

“Μένουμε σπίτι παραμένουμε αισιόδοξοι. Να γεμίσει η Αθήνα με μουσική, χαρά, ενθουσιασμό κέφι. Ένα φορτηγό γεμάτο τραγούδια γεμίζει την πόλη. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην κ. Πρωτοψάλτη και την ομάδα της. Θα κάνει τον γύρο όλης της Αθήνας. Θα σταθεί στα νοσοκομεία, στον Ευαγγελισμό, το Σωτηρία. Είναι και αυτός ένας τρόπος να πούμε ένα ευχαριστώ σε όλους αυτούς που δίνουν τη μάχη για εμάς”.

Χειροκρότησε ο Μητσοτάκης

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έκανε μια στάση στην Ηρώδου Αττικού. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε από το γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου για να συγχαρεί για την πρωτοβουλία, να την ακούσει και να χειροκροτήσει.

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Λίγος σεβασμός στους πολίτες δεν θα έβλαπτε

Σκωπτικά σχολίασαν την πρωτοβουλία πηγές της Κουμουνδούρου σημειώνοντας, ότι “την ώρα που οι πολίτες παραμένουν σπίτια τους υπομονετικά για την αντιμετώπιση της πανδημίας και απειλούνται καθημερινά με πρόστιμα αν βγουν έξω, ο κ. Μητσοτάκης θεώρησε λογικό μαζί με ακόμα 50 άτομα και τον ανιψιό του να οργανώσουν “τυχαία” μία συναυλία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου”.

Τονίζουν μάλιστα ότι “δεν θα έβλαπτε λίγος σεβασμός τόσο στις θυσίες των πολιτών όσο και στην αγωνία τους για τους δικους τους ανθρωπους, την πανδημία και το τι τους ξημερώνει στις δουλειές τους”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα