Release Athens 2022: 5 λόγοι για να μη χάσεις τη μοναδική βραδιά ελληνικού ροκ με Αγγελάκα – Παυλίδη

Release Athens 2022: 5 λόγοι για να μη χάσεις τη μοναδική βραδιά ελληνικού ροκ με Αγγελάκα – Παυλίδη
Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Παύλος Παυλίδης ξανά μαζί στη σκηνή στο πλαίσιο του Release Athens Release

Έφτασε η μεγαλύτερη βραδιά του καλοκαιριού για το εγχώριο rock. Γιάννης Αγγελάκας και Παύλος Παυλίδης ανεβαίνουν στη σκηνή του Release Athens 2022. 

Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Παύλος Παυλίδης ξανά μαζί στη σκηνή! Μία μοναδική βραδιά καλού ελληνικού ροκ με δύο καλλιτέχνες “βετεράνους” στο είδος τους αναμένουμε στο πλαίσιο του Release Athens 2022, το Σάββατο 25 Ιουνίου. Στην Πλατεία Νερού, Αγγελάκας και Παυλίδης ξαναμοιράζονται τη σκηνή, για πρώτη φορά μετά το 2018 και μαζί τους θα δούμε τα τα συγκροτήματά τους – 100°C και Hotel Alaska, αντίστοιχα.

Γιάννης Αγγελάκας – Πάντα επίκαιρος και ανήσυχος

Τα τραγούδια του Γιάννη Αγγελάκα, τόσο εκείνα με τις Τρύπες όσο και αυτά της προσωπικής του δισκογραφίας, υπήρξαν καθοριστικής σημασίας για την ελληνική μουσική, τοποθετώντας τον ανάμεσα στους κορυφαίους δημιουργούς που ανέδειξε η εγχώρια σκηνή.

Πάντα επίκαιρος και ανήσυχος, διατηρώντας ανέπαφη τη δημιουργικότητά του και με φανερή διάθεση πειραματισμού, ο Γιάννης συνεχίζει απτόητος την πορεία του, όλα αυτά τα χρόνια. Το νέο του album μαζί με τους 100°C, με τίτλο “Έχω Κέφια”, κυκλοφορεί στις 6 Μαΐου, ενώ το πρώτο τραγούδι που ξεχωρίζει μέσα από αυτό, το εξαιρετικό “Ακόμα Περπατάω, ήδη ακούγεται πολύ.

Τους 100°C αποτελούν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα και τα δύο νέα μέλη της παρέας ο Αλέξανδρος Κόντζογλου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι. Την επιμέλεια του ήχου έχουν ο Γιώργος Ταχτσίδης και ο Μίμης Κωνσταντινίδης.

Παύλος Παυλίδης – Ξεχωριστό κεφάλαιο στην ελληνική ροκ μουσική

Ο Παύλος Παυλίδης είναι υπεύθυνος για μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια της ελληνικής μουσικής, είτε μιλάμε για την πορεία του με τα Ξύλινα Σπαθιά, είτε για τη σπουδαία σόλο καριέρα του που ξεκίνησε σχεδόν 20 χρόνια πριν. Χαρισματικός τραγουδοποιός και ερμηνευτής, ο Παυλίδης έχει αποτελέσει ξεχωριστό κεφάλαιο στην “υπόθεση” ελληνικό ροκ, με ένα πολύ προσωπικό ύφος που καθόρισε την εγχώρια μουσική όσο ελάχιστοι συνοδοιπόροι του.

Ο Παύλος Παυλίδης Giannis Negris

Μαζί του και η νέα του μπάντα, οι Hotel Alaska, που αποτελούνται από τους: Φώτης Σιώτας (βιολί, λούπες), Δημήτρης Τσεκούρας (μπάσο), Γιώργος Θεοδωρόπουλος (πλήκτρα) και Θάνος Μιχαηλίδης (τύμπανα).

5 λόγοι για να μη χάσεις αυτή τη μοναδική βραδιά ελληνικού ροκ

  1. Γιάννης Αγγελάκας και Παύλος Παυλίδης! Είναι η πρώτη τους συνάντηση στη σκηνή μετά το 2018. Μάζεψαν ενέργεια και έχουν πάρα πολλά να πουν. Το κοινό περιμένει να τραγουδήσει και να θυμηθεί με συγκίνηση “ιστορικά” κομμάτια από ‘Τρύπες” και “Ξύλινα Σπαθιά” και η εμφάνισή τους αναμένεται πιο εκρηκτική από ποτέ.
  2. Μαζί με τον Αγγελάκα θα ανέβουν στη σκηνή οι 100°C, ενώ ο Παυλίδης θα παίξει με τη νέα του μπάντα, τους Hotel Alaska. Η συνάντηση όλων πάνω σε …ροκ “μονοπάτια” είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσουμε!
  3. Γιατί καλά είναι τα ξένα ροκ συγκροτήματα, αλλά είναι αλλιώς να ακούς (και να τραγουδάς) καλή ροκ στη… γλώσσα σου. Επίσης, η ενέργεια στις συναυλίες Αγγελάκα-Παυλίδη δεν περιγράφεται και το πιστό κοινό τους φροντίζει κάθε φορά για αυτό!
  4. Ο Παύλος Παυλίδης θα παρουσιάσει ένα ανανεωμένο set από ολόκληρη τη δισκογραφία του, από τις ημέρες των Ξύλινων Σπαθιών μέχρι τον πρόσφατο δίσκο του, “Το Μαύρο Κουτί”, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο.
  5. Μαζί τους το Παιδί Τραύμα. Γράφει μουσική και λέξεις σε μια ψηλή πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας. Η πραγματική του ταυτότητα παραμένει μυστική. Έχει κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ: Τις “Μυστικές Χορευτικές Κινήσεις” (2018), το οποίο συνοδεύεται από ένα εγχειρίδιο απόκτησης υπερφυσικών δυνάμεων, και το “Θα Καταστρέψω τον Κόσμο” (2020), που με τη σειρά του βασίζεται στην αληθινή ιστορία ενός παρανοϊκού εγκληματία της δεκαετίας των 90s. Πρόσφατα, το Παιδί Τραύμα μετεξελίχθηκε σε μπάντα την οποία αποτελούν οι: Κώστας Γάμμα (μπάσο, φωνητικά), Δημήτρης Γρηγοριάδης (drums – spdsx), Αντώνης Παπαδόπουλος (κιθάρα), Εmi Path (synths, φωνητικά), ΠΤ (φωνή, κιθάρα).
Το Παιδί Τραύμα release festival

Info:

Η προπώληση ξεκινάει προς 15 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί προς 17 ευρώ.

Διάθεση εισιτηρίων: Τηλεφωνικά στο 11876

Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr

Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Reload, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

Oλα τα τελευταία νέα, χρηστικές πληροφορίες, αγορά εισιτηρίων από το www.releaseathens.gr

Επωφεληθείτε απ’τις προσφορές διημέρου για να παρακολουθήσετε περισσότερες ημέρες του Release Athens 2022 με χαμηλότερο κόστος.

LINK: www.releaseathens.gr/prosfores/

Αν χρησιμοποιήσεις το εισιτήριο που αγόρασες για τα φεστιβάλ του 2020 και 2021 για να πας στην ίδια ημέρα ή είσαι κάτοχος 2ήμερου, 3ήμερου ή του Full metal ticket , τότε αυτόματα παίρνεις ένα bonus δωρεάν κατανάλωσης, αξίας 5 έως 20€ , για χρήση στο χώρο του φεστιβάλ.

Το bonus αυτό θα το προμηθευτείς σε ειδικό ταμείο αμέσως μετά την είσοδό σου σε αυτόν. Oλες οι λεπτομέρεις από εδώ. https://www.releaseathens.gr/5-euros-coupon/

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια για κάθε ημέρα. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο. LINK: www.releaseathens.gr/viptickets_2022/

Φέτος, το Release Athens είναι το πρώτο φεστιβάλ που εισάγει το concept της άμεσης και πλήρους πληροφόρησης των επισκεπτών του με οικολογικότερη προσέγγιση. Μέσω αναρτημένων QR codes σε κάθε χώρο του φεστιβάλ, ο επισκέπτης θα μπορεί χρησιμοποιώντας το κινητό του να πλοηγηθεί με ακρίβεια οπουδήποτε μέσα στο χώρο του φεστιβάλ αλλά και να λάβει άλλες χρηστικές πληροφορίες. Όλα αυτά θα παρέχονται από το Release Athens μέσω της εφαρμογής Qanibal χωρίς να χρησιμοποιηθούν πουθενά έντυπα μέσα!

Δες το app:
https://qanibal.gr/release-2022

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα