Rolling Stones και Πολ Μακάρτνεϊ με Ρίνγκο Σταρ ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία “καινούργια μουσική”

Rolling Stones και Πολ Μακάρτνεϊ με Ρίνγκο Σταρ ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία “καινούργια μουσική”
Mick Jagger, Ronnie Wood και Keith Richards στο στάδιο Wanda Metropolitano της Μαδρίτης 2022/Manu Fernandez/AP Photo

Οι Rolling Stones ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Πολ Μακάρτνεϊ και τον Ρίνγκο Σταρ στον επερχόμενο δίσκο τους και συνθέτουν μία καινούρια μουσική!

Αυτό κι αν είναι είδηση! Rolling Stones και Πολ Μακάρτνεϊ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ηχογραφήσουν ένα κομμάτι που θα περιληφθεί στο νέο άλμπουμ του ροκ συγκροτήματος.

Το περιοδικό Variety έγραψε ότι η ηχογράφηση έγινε πρόσφατα στο Λος Αντζελες και ότι, εκτός από τον Μακάρτνεϊ, και ο έτερος πρώην μπητλ, ο Ρίνγκο Σταρ, θα συμμετάσχει στο άλμπουμ.

Ο εκπρόσωπος των Rolling Stones δήλωσε ότι ο Πολ Μακάρτνεϊ παίζει μπάσο σε ένα κομμάτι του άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει εντός του έτους και πρόσθεσε ότι δεν είναι αλήθεια ότι στο άλμπουμ συμμετέχει και ο Ρίνγκο Σταρ.

Οι Rolling Stones Chris Pizzello/Invision/AP

Αν όσα διαβάζουμε στον ξένο μουσικό Τύπο είναι αλήθεια τότε την παραγωγή του άλμπουμ των Stones θα αναλάβει ο Andrew Watt, ο οποίος έχει κάνει παραγωγές για τους Pearl Jam, τον Iggy Pop και τον Ozzy Osbourne, με τον οποίο μοιράστηκε το πρόσφατο Grammy για Καλύτερο Ροκ Άλμπουμ για το ‘Patient Number 9’.

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο κιθαρίστας των Rolling Stones, είπε στους φανς: “έρχεται καινούργια μουσική”.

Το νέο άλμπουμ θα είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει μετά τον θάνατο του ντράμερ των Stones, Τσάρλι Γουάτς το 2021.

Ανακάλυψε την απαράμιλλη γεύση του. Ένας πραγματικά αυθεντικός ιταλικός espresso. O espresso που θα επιλέξεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα