Σταυρός του Νότου: Ποιοι καλλιτέχνες δίνουν ραντεβού στις τρεις μουσικές σκηνές του

Σταυρός του Νότου: Ποιοι καλλιτέχνες δίνουν ραντεβού στις τρεις μουσικές σκηνές του
Σταυρός του Νότου

Ένα σταθερό ραντεβού με τη μουσική σε έναν χώρο "ποτισμένο" με μουσικές αναμνήσεις και εμφανίσεις καλλιτεχνών που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ελληνική μουσική σκηνή.

Ο Σταυρός Του Νότου στο στενάκι της Θαρύπου στο Νέο Κόσμο μάς χαρίζει από το 1995 ιδιαίτερες μουσικές στιγμές. Ένα μικρό στέκι για να ακούμε και να απολαμβάνουμε ελληνική και ξένη rock μουσική. Σήμερα, πληθώρα αγαπημένων καλλιτεχνών εμφανίζονται στις τρεις σκηνές του: την Κεντρική Σκηνή, το Club και τον Σταυρό του Νότου Plus.

Μέσα στον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο ο Σταυρός του Νότου μάς δίνει σταθερά ραντεβού με τη μουσική!

Σταυρός του Νότου – Κεντρική Σκηνή

Ρίτα Αντωνοπούλου & Ρεβάνς – 22 Οκτωβρίου & 5 Νοεμβρίου

Η Ρίτα Αντωνοπούλου Άκης Χρήστου

Μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία, η Ρίτα Αντωνοπούλου επανέρχεται για ένα δυναμικό και αξέχαστο μουσικό χειμώνα. Με την αγάπη του κόσμου στην καρδιά, με σεβασμό και λατρεία στην τέχνη που υπηρετεί, συναντά τους Ρεβάνς, ένα συγκρότημα εξαιρετικών νέων μουσικών οι οποίοι ήδη χαράζουν τη δική τους πορεία στη μουσική αυτού του τόπου, με το δικό τους ιδιαίτερο ήχο και στίχο, με ταλέντο, ήθος και ψυχή που όμοιά τους σπάνια βρίσκει κανείς.

Ενωμένοι οι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν στο κοινό μία παράσταση που αφυπνίζει, ξεσηκώνει, εμψυχώνει, συγκινεί και γιατρεύει. Ο στόχος είναι να καταλάβουμε ότι είμαστε όλοι ένα κι ότι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο…δεν υπάρχει πιο ισχυρό μέσο ένωσης των ανθρώπων από τη μουσική.

Με τους “Ρεβάνς” παίζουν οι: Αστέρης Κωνσταντίνου – κιθάρα, λαούτο, ηλ. μαντολίνο, φυσαρμόνικα, φωνή / Χρήστος Ελ .Παπαδόπουλος – κλαρινέτο, σαξόφωνο, φωνή / Γιάννης Κονταράτος – βιολί, lap steel guitar / Γρηγόρης Οικονόμου – τύμπανα Βασίλης Νικολόπουλος – ηλ. μπάσο / Άγγελος Αθανασιάδης – ηλ. Κιθάρα. Άκης Χρήστου στη φωτογραφία και Φοίβος Μπόζας στον σχεδιασμό αφίσας.

Πληροφορίες: Γενική Είσοδος:13 € (Αφορά την είσοδο στον χώρο), Ώρα Έναρξης: 22.30, Ώρα Προσέλευσης: 22:00. viva.gr.

Λεωνίδας Μπαλάφας – 31 Οκτωβρίου

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας παρουσιάζει το νέο του δίσκο με τίτλο “Αβέρτα” στο Σταυρό του Νότου στην κεντρική σκηνή τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου. Τα τραγούδια του δίσκου ηχογραφήθηκαν ζωντανά στο στούντιο της Αntart Production (στον ιστορικό χώρο της Φίνος Φιλμ) με λαϊκά όργανα, σε λαϊκούς δρόμους για να μας θυμίσει ότι το Ελληνικό λαϊκό τραγούδι δε σβήνει ποτέ. Γεννιέται σε κάθε εποχή.

Συμμετέχουν οι φίλοι και μουσικοί: Εβελίνα Αγγέλου – Αναστασία Φεργαδιώτη – Χρυσή Παπαγιαννούλη: Τραγούδι / Σάββας Τσιώλης: Μπουζούκι / Μάνος Βλοϊτός: Κιθάρα – Μπαγλαμά / Αντώνης Τζίκας: Κοντραμπάσο/Μιχάλης Μπακάλης: Κρουστά/ Γιάννης Δανίτσας: Κλαρίνο /Πάνος Γεωργακόπουλος: Κρουστά / Συνεργάτες: Σάκης Πυριόχος Ήχος / Νίκος Συρίγος: Φωτισμός.

Το νέο άλμπουμ «Αβέρτα» αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλες τιις μουσικές πλατφόρμες την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.

Πληροφορίες: Γενική Είσοδος 10 € (αφορά την είσοδο στον χώρο), Ώρα Έναρξης: 21.30, Ώρα Προσέλευσης: 21:00. * Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr *** Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι τηλ 210 9226975.

Κωστής Μαραβέγιας – 4 Νοεμβρίου & κάθε Παρασκευή

Ο Κωστής Μαραβέγιας αφίσα Σταυρός του Νότου

Ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε, στο μουσικό του σπίτι, στον Σταυρό του Νότου. Δέκα χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση εκεί, ο αγαπημένος τραγουδοποιός ανεβαίνει ξανά στην Κεντρική Σκηνή με συγκίνηση και με ματιά στο μέλλον αφού θα παρουσιάσει νέα τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ του.Μαζί του η εκρηκτική Ξένια Ντάνια και η μπάντα του που θα απογειώνει κάθε βραδιά.

Από τις 4 Νοεμβρίου και για οκτώ Παρασκευές ο Κωστής Μαραβέγιας θα μας περιμένει Φραντζή και Θαρύπου γωνία, όπως παλιά. Μια επιστροφή στον πυρήνα, στον Κωστή που ονειρευόταν και εξακολουθεί να ονειρεύεται. Μια περιπλάνηση σε αυτόν τον ξεχωριστό μουσικό κόσμο που έπλασε τραγούδι το τραγούδι, χρόνο με τον χρόνο την τελευταία 10ετία. Χωρίς ίχνος νοσταλγίας, μόνο με λαχτάρα για τη συνάντηση με όλες και όλους αυτούς που από τότε μέχρι σήμερα μεγαλώνουν μαζί του, με τους καινούριους φίλους και φίλες, με όλους όσους δεν έχουν σταματήσει να θαυμάζουν, να ρωτούν, να ψάχνουν, να ακούνε μουσικές και να ξαφνιάζονται…

Πληροφορίες: Ώρα Έναρξης: 22.30, Ώρα Προσέλευσης: 22.00, Γενική Είσοδος: 14€. Εισιτήρια viva.gr.

Γιώργος Μεράντζας – 6 Νοεμβρίου

Τραγουδώντας ό,τι μας πονάει 50 χρόνια τώρα, ο Γιώργος Μεράντζας μας καλεί σ’ ένα αντάμωμα γεμάτο μνήμες. 50 χρόνια κόντρα στο ρεύμα, κόντρα σ’ όσα κι όσους “σημαδεύουν τη ζωή”, κόντρα στο φόβο που σταλάζουν, 50 χρόνια τραγούδησε, εκφράστηκε, σίγησε κι επέστρεψε για να βρεθεί με φίλους ακριβούς, να πούνε τραγούδια δικά του αγαπημένα σαν παιδιά κι άλλα υιοθετημένα καρδιακά. Σ’ αυτό το περιβάλλον θα παρουσιαστούν και τραγούδια από τον καινούργιο δίσκο ”Κόσμε που να σε γυρίσω που δεν έχεις γόνατα”.

Σε μια βραδιά μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τον Παντελή Θαλασσινό, τον Βασίλη Προδρόμου και την Αναστασία Χατζηαποστολίδου. Με μουσικούς μοναδικούς, τους Δημήτρη Σίντο, Ντάσο Κούρτι, Γιώργο Προδρόμου, Βασίλη Κετεντζόγλου, Διονύση Θεοδόση, Θάνο Τσελεμπή, Μιχάλη Δάρμα, Δέσποινα Σπανού και Μανώλη Πάππο.

Πληροφορίες: Ώρα προσέλευσης 20.30.

Ιουλία Καραπατάκη – 10 & 24 Νοεμβρίου

Η Ιουλία Καραπατάκη τραγουδάει όπως γελάει Yiannis Margetousakis

Η Ιουλία Καραπατάκη τραγουδάει όπως γελάει. Με την καρδιά της. Για αυτήν το τραγούδι είναι ο τρόπος που επικοινωνεί σκέψεις και συναισθήματα. Και μπορεί το ευρύ κοινό να τη γνώρισε τα τελευταία χρόνια στις συναυλίες του Σωκράτη Μάλαμα, όμως ήδη από το 2005 μαζί με την κιθάρα της τραγουδούσε σε μαγαζιά στην Αθήνα και στην επαρχία.

Μαζί μαζί με τους μουσικούς της θα μας παρουσιάσει, στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, ένα πρόγραμμα με ρεμπέτικα, παλιά λαϊκά, αλλά και έντεχνα τραγούδια τα οποία τα προσεγγίζει με πολύ σεβασμό και πολλή αγάπη!

Μαζί της οι μουσικοί: Άγης Παπαπαναγιώτου: κιθάρες, μπουζούκι, φωνή / Καλογιάννης Βεράνης: βιολί, τρομπέτα, φωνή / Άρης Κονιδάρης: πλήκτρα / Μιχάλης Δάρμας: κοντραμπάσο / Κώστας Σπυράτος: τύμπανα.

Πληροφορίες: Ώρα Έναρξης: 21.30, Ώρα Προσέλευσης: 21.00, Γενική Είσοδος: 12€. Προπώληση εισιτηρίων. viva.gr.

Μίλτος Πασχαλίδης – 12 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο

Ο Μίλτος Πασχαλίδης εντός έδρας STRAY MUSIC

Ο Μίλτος Πασχαλίδης εντός έδρας, πιστός στο ραντεβού του στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, ετοιμάζει και αυτόν το Χειμώνα τα πιο ζεστά και ξεχωριστά μουσικά βράδια.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, μετά από μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία, την επανεκτέλεση του οριακού δίσκου του Θάνου Μικρούτσικου «Εμπάργκο» (εκδ. Ogdoo Music Group), αλλά και της τέταρτης συγγραφικής του εργασίας, με τίτλο «Ξενοδοχεία» (εκδ. Αλεξάνδρεια), επιστρέφει στο σταθερό του στέκι, για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης: τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του, τραγούδια που αγαπά αλλά και -όπως μας έχει συνηθίσει – εκπλήξεις της στιγμής.

Ευαίσθητος δημιουργός και χαρισματικός ερμηνευτής, δυναμικός και αυθόρμητος, κοινωνικά ευαίσθητος και ταυτόχρονα βαθιά ερωτικός, ο Μίλτος Πασχαλίδης ξεχωρίζει για τις ζωντανές εμφανίζεις του, που συνδυάζουν στοιχεία ετερόκλητα, έχουν καθορισμένη αρχή αλλά άγνωστο τέλος και μας παρασύρουν σε μια μουσική περιπέτεια που μένει αξέχαστη.

Μαζί του: Θύμιος Παπαδόπουλος – Πνευστά / Πάρις Περυσινάκης – Λύρα, Μαντολίνο / Νίκη Γρανά – Ακορντεόν, Τραγούδι /Γιάννης Μπελώνης – Πιάνο / Ηλίας Δουμάνης – Τύμπανα / Μίμης Ντούτσουλης – Μπάσο / Ηχοληψία: Πασχάλης Κολέντσης / Σωτήρης Παπάκος. Η προπώληση ξεκινάει σύντομα.

Σταυρός Του Νότου Club

Απόστολος Μόσιος – 21 Οκτωβρίου

Ο Απόστολος Μόσιος ανεβαίνει στη σκηνή του club του Σταυρού Του Νότου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ “Θυμωμένα Όνειρα” σε παραγωγή Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Μια ηλεκτρισμένη μουσική γιορτή, με αφετηρία το νέο άλμπουμ, ιδιαίτερες διασκευές και εξαιρετικούς καλεσμένους, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Νίκο Καλλίνη, από το συγκρότημα Εκείνος & Εκείνος και τη Μιρέλα Πάχου.

Μετά από δύο προσωπικά άλμπουμ (Μια Αρχή και Βεγγαλικό), σημαντικές συνεργασίες και δισκογραφικές συμμετοχές, ο Απόστολος Μόσιος, ένας τραγουδιστής, τραγουδοποιός και πολυσχιδής μουσικός με έντονο αποτύπωμα στα live, έχοντας μόλις ολοκληρώσει μία επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία στο πλευρό του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, επισφραγίζει με τα «Θυμωμένα Όνειρα» αυτήν την σπουδαία συνεργασία.

Πληροφορίες: Είσοδος: 12 ευρώ, Ώρα Έναρξης : 22:30. Εισιτήρια viva.gr.

Polkar – 22 Οκτωβρίου

Polkar Stavros Live

Η υπερμπάντα που έβαλε φωτιά στα αθηναϊκά σαββατόβραδα έρχεται στο club του Σταυρού του Νότου για να επαναφέρει τη χαμένη μας κανονικότητα στον 1ο χειμώνα που θα ζήσουμε σαν άλλοτε. Ξεχαρβαλωμένα γιουκαλίλι, χάλκινα σε παροξυσμό, ιπτάμενα χαρτάκια και φιλιά στο στόμα για όσους το επιθυμούν, είναι από τα λίγα που θα συμβούν. Η ζωή τους ήταν σκ@τ@ αλλά τώρα που επανέρχονται στη νύχτα, η ζωή μας για 4 σαββατόβραδα θα γίνει καλύτερη. Όλα θα συμβούν “μαζί αγάπες μου” στις 22 και 29 Οκτωβρίου 10 και 5 και 12 Νοεμβρίου.

Με μουσική που χαρακτηρίζεται ως “πανηγυρτζίδικη balkan”, oι “Polkar” ξεκίνησαν πριν από 8 χρόνια στη Θεσσαλονίκη ως το μουσικό συγκρότημα του ηθοποιού Γιώργου Παπαγεωργίου έχοντας δίπλα του τον μουσικό Γιάννη Κυρατσό. Πήραν το όνομα τους μετά από ένα ταξίδι της μπάντας στη Σερβία το 2013. Στα σλάβικα “polkar” σημαίνει “μεθυσμένος χορευτής που τραγουδάει φάλτσα”. Στα live τους έχουν ως άξονα τη δημιουργία μιας ανοιχτής μουσικοθεατρικής performance σε διαδραστική επικοινωνία με το κοινό, περνώντας αβίαστα από όλα τα μουσικά είδη που τους αφορούν.

Πληροφορίες: Ώρα Έναρξης: 22.30, Ώρα Προσέλευσης: 22.00, Εισιτήριο θέασης: 14 ευρώ (Το εισιτήριο θέασης αφορά στην είσοδο στον χώρο), Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr / Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9226975.

Μάρθα Φριντζήλα και ο Ορέστης Ντάντος – Δευτέρες 17, 24 και 31 Οκτωβρίου

Η Μάρθα Φριντζήλα και ο Ορέστης Ντάντος

Η Μάρθα Φριντζήλα και ο Ορέστης Ντάντος, με αφορμή την εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία τους στο τραγούδι “Νερό Στη Βάρκα”, αποφάσισαν να ενώσουν τις μουσικές δυνάμεις τους και επί σκηνής. Για τρεις Δευτέρες του Οκτώβρη (17, 24 και 31/10), θα βουτάνε “Στα Βαθιά” στο Club του Σταυρού του Νότου σε μια μοναδική μουσική παράσταση.

Η Μάρθα κι ο Ορέστης δεν γνωρίζονταν πριν να μπει νερό στη βάρκα τους. Η Μάρθα κι ο Ορέστης συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο στούντιο. Η απροσδόκητη επιτυχία του άσματος που ηχογράφησαν εκείνη τη μέρα, τους υποχρεώνει να εμφανιστούν μαζί, παρότι είχαν άλλα σχέδια για φέτος. Ο Ορέστης κι η Μάρθα δεν συχνάζουν σε club. Ο Ορέστης και η Μάρθα θα κάνουν μια εξαίρεση για το Club του Σταυρού του νότου για τρεις Δευτέρες (17, 24 και 31/10) κι αν όλα πάνε καλά θα προσθέσουν άλλη μία Δευτέρα (5/11).

Μαζί τους θα βρίσκεται μια εξαιρετική παρέα μουσικών που αποτελείται από τους: Λεωνίδα Πετρόπουλο – ηλ. Μπάσο, Γιώργο Καρδιανό – ηλ. κιθάρα, Γιάννη Ριζόπουλο – τύμπανα, Μιχάλη Βρέττα – βιολί.

Πληροφορίες: 17, 24 & 31/10, Γενική Είσοδος: 14€, Ώρα έναρξης: 21.00, Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr.

SINEMA – 27 Οκτωβρίου

Οι SINEMA είναι μια μπάντα από την Αθήνα που δημιουργήθηκαν από τους Νίκο Χορταριά και Γιάννη Ξένο το 2010. Την Πέμπτη στις 27 Οκτωβρίου θα μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με κομμάτια από τους τρεις προσωπικούς τους δίσκους: “Το πρώτο σκαλί” , “Το δεύτερο κύμα”, “287” αλλά και γνωστές επιτυχίες της ηλεκτρικής μουσικής σκηνής με τον δικό τους εναλλακτικό και πειραματικό ήχο.

Οι SINEMA είναι:

  • Νίκος Χορταριάς – Voice, Rhythm Guitar
  • Γιάννης Ξένος – Lead Guitar
  • Βασίλης Κομσέλης – Bass
  • Βασίλης Βαλαβάνης – Keys , Synths
  • Χάρης Παναγιωτόπουλος – Drums

Πληροφορίες: Ώρα Έναρξης 21.30, Είσοδος 10 ευρώ.

Γιώργος και Νίκος Στρατάκης – Κάθε Παρασκευή από 4 Νοεμβρίου έως 30 Δεκεμβρίου

Γιώργος και Νίκος Στρατάκης Κώστας Χαλαμπαλάκης

Έπειτα από μια καθ’ όλα επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία εντός και εκτός Κρήτης, ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης έρχονται από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και για όλες τις Παρασκευές του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου στο Club του Σταυρού του Νότου, υποσχόμενοι έναν ακόμα δυναμικό και γεμάτο ρυθμό χειμώνα.

Πατώντας στις ρίζες της παράδοσης, η οποία πιστεύουν πως αναζητά αδιάκοπα την εξέλιξη και τη μοναδικότητά της, το δίδυμο από την Κρήτη θα απογειώσει τις χειμωνιάτικες Παρασκευές μας με μουσικές συνθέσεις που οδηγούν σε δρόμους διαφορετικούς, εκεί όπου φυσά ανεμπόδιστα ο καθαρός ορεινός αέρας.

Μαζί τους οι μουσικοί: Αλέκος Χατζάκης στο κοντραμπάσο / Μανόλης Στρατάκης στα κρουστά / Γιάννης Κοζυράκης στην κιθάρα / Γιώργος Σαλούστρος στα πνευστά / Πάνος Γεωργακόπουλος στα τύμπανα.

Πληροφορίες: Ώρα Έναρξης: 22.30, Ώρα Προσέλευσης: 22.00, Γενική Είσοδος: 15€, Εισιτήρια: viva.gr.

Σταυρός του Νότου Plus

Γιαγκίνηδες – 4 & 11 Νοεμβρίου

Οι νεαροί ρεμπέτες Γιαγκίνηδες, που κερδίζουν κάθε μέρα την αγάπη του κοινού με το ταλέντο και τη διάθεση του, φέρνουν το αυθεντικό ρεμπέτικο γλέντι στην Αθήνα. Ο ιστορικός και αγαπημένος χώρος του Σταυρού του Νότου+(plus) θα φιλοξενήσει τους Γιαγκίνηδες για δύο Παρασκευές γεμάτες μουσική, στις 04 και τις 11 Νοεμβρίου.

Πληροφορίες: Είσοδος: 12 ευρώ, Εισιτήρια: viva.gr.

Μελίνα Κανά με Αλέξανδρο Κτιστάκη και Γιάννη Λίταινα – 5 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο


Μελίνα Κανά PAPADAKIS PRESS


Η Μελίνα Κανά, μετά την καλοκαιρινή περιοδεία της – με πάνω από 30 σταθμούς σε όλη την Ελλάδα – παρέα με τον μοναδικό Αλέξανδρο Κτιστάκη, αλλά τις γεμάτες παλμό και ενθουσιασμό συναυλίες με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου έρχεται τα Σάββατα του Νοεμβρίου στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια υπόσχεται, με συνοδοιπόρους τον νεαρό τραγουδοποιό από τη Λάρισα, Αλέξανδρο Κτιστάκη και τον επίσης Λαρισαίο τραγουδιστή, Γιάννη Λίταινα, να μας οδηγήσει και πάλι σε έναν κόσμο μεταξωτό με απάτητα βουνά, με ξωτικά και αερικά, με σαλαμάνδρες και αφρισμένες μπύρες. Σε έναν κόσμο που «αξίζει» και έχει «Σπίθα», όπως η νέα της δισκογραφική δουλειά σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη.

Στις αποσκευές της φέρνει ακόμα τραγούδια-σταθμούς από τις συνεργασίες της με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Σωκράτη Μάλαμα, μαζί με την ήδη αγαπημένη “Παλιά Πληγή” του “Σασμού” και τα πολυτιμότερα δείγματα της δισκογραφίας της, παρέα με κλασικά κομμάτια του ελληνικού πενταγράμμου.

Μαζί τους οι μουσικοί: Γιώργος Παχής στο μπουζούκι και στο λαούτο / Ευάγγελος Τσιμπλάκης στα κρουστά /Κωνσταντίνος Σηφάκης στο μπάσο / Εύρος Βοσκαρίδης στο βιολί / Χρυσόστομος Καραντωνίου στις κιθάρες και στις ενορχηστρώσεις.

Πληροφορίες: Γενική Είσοδος 13 € (αφορά την είσοδο στον χώρο), Ώρα Έναρξης: 22.30, Ώρα Προσέλευσης: 22:00. viva.gr.

Κατερίνα Παπουτσάκη – 27 Οκτωβρίου


H Κατερίνα Παπουτσάκη Φωτογραφία αφίσας: Αλέξανδρος Μακρής

Η Κατερίνα Παπουτσάκη για πρώτη φορά στο Σταυρό του Νότου Plus, για να μας παρουσιάσει μια συλλογή από τραγούδια που σημαίνουν πολλά για εκείνη. Τραγούδια δικά της, τραγούδια που της φέρνουν στο μυαλό μυρωδιές από τα παλιά αλλά και μελωδίες του σήμερα. Όλα αυτά “πειραγμένα” με αγάπη και κέφι, από εμπνευσμένους μουσικούς με γούστο, σκέρτσο και φινέτσα!

Μουσικοί: Δημήτρης Κουλεντιανός- Κοντραμπάσο /Δημήτρης Καλαμαράς – Κιθάρα / Βασίλης Παναγιωτόπουλος – Τρομπόνι, ακορντεόν, πιάνο / Γιώργος Γληνός- Κρουστά / Γιάννης Παπαδούλης – Τύμπανα / Φωτογραφία αφίσας: Αλέξανδρος Μακρής.

Πληροφορίες: Ώρα έναρξης: 21.30, Ώρα Προσέλευσης: 21:00, Τιμή εισιτηρίου: 12€, Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα