Συγκινεί ο Andy Taylor των Duran Duran για τη μάχη με τον καρκίνο: “Θα ζήσω τη ζωή μου, όση απομένει”

Συγκινεί ο Andy Taylor των Duran Duran για τη μάχη με τον καρκίνο: “Θα ζήσω τη ζωή μου, όση απομένει”
Duran Duran Amy Harris/Invision/AP

Ο Andy Taylor των Duran Duran μίλησε για τη μάχη με τον καρκίνο και τη διαδρομή που κάνει μετά την διάγνωση. Δεν θέλει να χάσει ούτε στιγμή από τον χρόνο που του απομένει.

Ο πρώην κιθαρίστας των Duran Duran, Άντι Τέιλορ (Andy Taylor) μίλησε στο 5 News, για την μάχη που δίνει με τον καρκίνο του προστάτη. Όλα ξεκίνησαν πριν από τεσσεράμισι χρόνια – στα 56 του – όταν “έκανα τζόκινγκ και άρχισα να νιώθω ένα αρθριτικό είδος πόνου. Είχα κάποια συμπτώματα που δεν τα αναγνώρισα και στη συνέχεια παρατήρησα στο λαιμό μου κάτι που έμοιαζε με όγκους” είπε. “Έκανα βιοψία. Τίποτα δεν σε προετοιμάζει για αυτό. Σύμφωνα με τον γιατρό μου ήταν μεταστατικός καρκίνος προστάτη στο 4ο στάδιο κάτι που αποτελεί θανατική ποινή” συμπλήρωσε.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Τέιλορ δεν μπόρεσε να βρίσκεται στην τελετή ένταξης των Duran Duran, στο Rock & Roll Hall of Fame, αν και είχε κάνει μεγάλη προετοιμασία για την εμφάνισή του αυτή. “Χάνεις όλη την τεστοστερόνη σου κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Πάω στοίχημα ότι οι περισσότεροι άνδρες δεν έχουν ιδέα”, σημείωσε. Τότε ήταν που ο γνωστός μουσικός – χάνοντας την ευκαιρία να παραστεί στην τελετή – αισθάνθηκε ότι ήρθε η ώρα να αποκαλύψει την ασθένειά του και στην μπάντα, αλλά και δημοσίως. Παράλληλα σκέφτηκε ότι πολλοί θαυμαστές των Duran Duran είναι γυναίκες και καλό θα ήταν να κάνουν μια … ενημέρωση στους συντρόφους τους για αυτό το σοβαρότατο θέμα υγείας.

Στην τελετή ένταξης των Duran Duran, στο Rock & Roll Hall of Fame, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Σάιμον Λε Μπον διάβασε την επιστολή του Άντι, που αποκάλυπτε τα πάντα.

Μετά από αυτό ήταν “μεγάλη η αγάπη του κόσμου και η υποστήριξη”. Προσθέτει ότι ενώ “δεν υπάρχει ίαση, υπάρχουν κάποιες νέες θεραπείες σήμερα που μπορούν να με βοηθήσουν”, ενώ έχει δεσμευτεί στην ιδέα ότι “θα ζήσω τη ζωή και τον χρόνο που έχει απομείνει”.

Έχω κάνει τρία άλμπουμ από τότε [που διαγνώστηκα], και έδωσα κάποιες συναυλίες, οι οποίες ήταν φανταστικές. Λέω συχνά στους ανθρώπους ότι στην μάχη με τον καρκίνο, ο χρόνος είναι πολύτιμος. Κάθε λεπτό είναι σαν μια ώρα, κάθε μέρα είναι σαν μια εβδομάδα”, κατέληξε ο Τέιλορ που παραδέχεται ότι υπήρξε πολύ τυχερός και “έζησε το όνειρο”, δημιουργώντας μουσική.

Ζω με την απαισιοδοξία μιας μη θεραπεύσιμης ασθένειας και την αισιοδοξία της μουσικής” είπε. Ο Άντι Τέιλορ είναι παντρεμένος με τη γυναίκα του Τρέισι για 40 χρόνια και έχουν 4 παιδιά. Το ζευγάρι ζει στην Ίμπιζα στην Ισπανία. Το 2008 κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του με τίτλο: “Wild Boy: My Life in Duran Duran“, με παρασκήνια από την πορεία του στο γνωστό συγκρότημα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα