Το 10/10 ρεκόρ της Τέιλορ Σουίφτ που ζαλίζει και η ανακοίνωση μεγάλης περιοδείας

Το 10/10 ρεκόρ της Τέιλορ Σουίφτ που ζαλίζει και η ανακοίνωση μεγάλης περιοδείας
H Τέιλορ Σουίφτ στα American Music Awards στο Λος Άντζελες το 2019 Chris Pizzello/Invision/AP, File

Το “Midnights” της Τέιλορ Σουίφτ έγινε το πιο στριμαρισμένο άλμπουμ στο Spotify μέσα σε ένα 24ωρο στην ιστορία της πλατφόρμας.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ με τίτλο “Midnights”, το οποίο σαρώνει στο Spotify και… παντού! Η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο με το 10ο κατά σειρά άλμπουμ της, στο οποίο περιλαμβάνεται και το τραγούδιBejeweled”, το βιντεοκλίπ του οποίου μόλις κυκλοφόρησε.

Το “Midnights” έγινε το πιο στριμαρισμένο άλμπουμ στο Spotify μέσα σε ένα 24ωρο στην ιστορία της πλατφόρμας, ενώ πέτυχε τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του για τα τελευταία 7 χρόνια.

Η Σουίφτ έκανε για 11η φορά ντεμπούτο στο Billboard 200 στην πρώτη θέση, κάτι που την κάνει τη γυναίκα καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα Νο1 μαζί με την Μπάρμπρα Στρέισαντ.

Η 32χρονη ποπ σταρ από την Πενσυλβάνια έγινε η πρώτη μουσικός που κατάφερε να καλύψει με τα τραγούδια της και τις 10 πρώτες θέσεις στο Top 10 του “Billboard Hot 100”.

Όλα τα ρεκόρ έρχεται να σπάσει και στο Billboard Hot 100, μιας και γίνεται η πρώτη μουσικός που καταλαμβάνει και τις 10 θέσεις του Top 10 των τσαρτ, όλες με κομμάτια από τον νέο της δίσκο “Midnights”.

Το ρεκόρ… κατείχε ο ράπερ Drake που είχε καταφέρει να καλύψει 9 από τις 10 θέσεις του Top 10 για μία εβδομάδα τον Σεπτέμβριο του 2021.

Το μήνυμα της Σουίφτ για την επιτυχία της

Η Τέιλορ Σουίφτ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της, γράφοντας στο Twitter: “10 στα 10 στο Hot 100;;; Με τον 10ο δίσκο μου;;; Πανικός”.

Κι άλλα ρεκόρ για την αγαπημένη pop star της Αμερικής

Taylor Swift Evan Agostini/Invision/AP

Το “Anti-Hero” είναι το κομμάτι του δίσκου που βρέθηκε στο Νο1 των Billboard charts, με τον δίσκο “Midnights” να έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες πωλήσεις για την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του μέσα στο 2022. Το προηγούμενο ρεκόρ είχε ο Χάρι Στάιλς με τον φετινό του δίσκο “Harry’s House” που είχε 53,9 εκατ. streams. Ο δίσκος της Σουίφτ έφτασε τα 72,5 εκατ. streams.

Τέλος, η χάρη της Τέιλορ Σουίφτ έφτασε και στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου πλέον κατέχει το ρεκόρ της γρηγορότερης ανόδου 9 άλμπουμ του ίδιου καλλιτέχνη στο Νο1 των εγχώριων τσαρτ από οποιαδήποτε άλλη κυρία της μουσικής βιομηχανίας. Βέβαια, η Μαντόνα εξακολουθεί να κατέχει τα περισσότερα Νο1 άλμπουμ στα βρετανικά τσαρτ (12 τον αριθμό).

Ετοιμάζει συνεργασία με τον Bono των U2;

Η Taylor Swift στο νέο της βιντεοκλίπ Youtube / @Taylor Swift

Η πιθανότητα προέκυψε όταν η τραγουδίστρια της ποπ και ο αρχηγός των U2 εμφανίστηκαν μαζί ως καλεσμένοι στο “The Graham Norton Show”, όπου η Σουίφτ μίλησε για το νέο της άλμπουμ “Midnights” και ο Bono παρουσίασε το νέο του βιβλίο, “Surrender”.

“Έχετε δουλέψει μαζί;” ρώτησε ο παρουσιαστής Γκράχαμ Νόρτον τους δύο καλεσμένους, όπως αναφέρει το Billboard. ”Όχι ακόμα” απάντησε η Τέιλορ Σουίφτ, προσθέτοντας: “Θα το συζητήσουμε αργότερα”. Ο Bono φαινόταν σίγουρα ανοιχτός σε αυτή την ιδέα και δήλωσε: “Είμαι Swiftie!” (θαυμαστής της Swift).

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε συγκινημένη, πιάνοντας με το χέρι της το σημείο πάνω από την καρδιά της. “Είναι τόσο καλός που μου έστειλε τριαντάφυλλα όταν τραγούδησα στο Δουβλίνο» είπε η Σουίφτ. “Δεν θέλει να πάρει τα εύσημα… Είναι πραγματικά υπέροχος άνθρωπος. Είναι απλά τόσο υπέροχος και ευγενικός, ο καλύτερος που υπάρχει”. “Καλύτερα να πιω ένα ποτό” είπε αστειευόμενος ο τραγουδιστής των U2.

Περιοδεία “The Eras Tour”

Η Τέιλορ Σουίφτ ανακοίνωσε την παγκόσμια περιοδεία της σε ένα μαγνητοσκοπημένο βίντεο στην εκπομπή “Good Morning America”. “Ήθελα να σας πω κάτι για το οποίο είμαστε πολύ ενθουσιασμένη για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Το προγραμματίζω εδώ και καιρό και τώρα μπορώ να σας το πω επιτέλους – επιστρέφω σε περιοδεία”.

Η “The Eras Tour” είναι ένα ταξίδι στις μουσικές “εποχές” της ποπ σταρ και θα φιλοξενηθεί σε μεγάλα στάδια της Αμερικής, αλλά και της Βρετανίας. Οι εμφανίσεις ξεκινούν στις 18 Μαρτίου από το Glendale, της Arizona. Περίπου πέντε χρόνια μετά την περιοδεία για το άλμπουμ “Reputation” η ποπ σταρ είναι πανέτοιμη να συναντήσει το κοινό της, ενώ στα support της συζητιούνται ονόματα όπως οι: Paramore, beabadoobe, Phoebe Bridgers, girl in red, MUNA, HAIM, GAYLE, Gracie Abrams και OWENN.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα