Το ’25’ της Adele το πιο εμπορικό άλμπουμ για το 2015 στην Αμερική

default image

Το φαινόμενο Adele καλά κρατεί, με το billboard να το ανακηρύσσει ως άλμπουμ με τις υψηλότερες πωλήσεις για το 2015, παρά το γεγονός πως κυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο Νοέμβριο

Η χρονιά που πέρασε και κατά πάσα πιθανότητα αυτή που ξεκινά είναι σαφώς η χρονιά της Βρετανής τραγουδίστρια Adele. Το άλμπουμ “25” είναι και επίσημα η μουσική δουλειά με τις υψηλότερες πωλήσεις για το 2015, σύμφωνα με το Billboard Chart. Η δεύτερη ολοκληρωμένη δουλειά της Adele έσπαγε όλα τα ρεκόρ, το ένα πίσω από το άλλο, ξεπερνώντας τα 3,48 εκατ αντίτυπα στην πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του, ρεκόρ που κρατούσε στην Αμερική από το 2000 και τους N’ Sync.

Το ’25’ παρέμεινε στην πρώτη θέση και την τελευταία εβδομάδα του χρόνου, σημειώνοντας πωλήσεις που έφτασαν συνολικά τα 7,44 εκατ αντίτυπα, πράγμα που καθιστά τη δουλειά την πιο εμπορική από το 2004. Την περασμένη χρονιά, η Taylor Swift μπορούσε να περηφανεύεται πως κατέκτησε την κορυφή με το άλμπουμ της 1989, όμως κάθε σύγκριση σε αριθμούς της Αμερικανής με την Βρετανή καλλιτέχνη είναι απλά ατυχής. Βλέπετε, όσα αντίτυπα πούλησε η δουλειά της Taylor Swift σε μια χρονιά, εξαφανίστηκαν σε μια μόλις εβδομάδα για το ’25’ της Adele.

Η Adele που απολαμβάνει την επιτυχία της νέας της δουλειάς, σχεδιάζει να ξεκινήσει περιοδεία ξεκινώντας από τον προσεχή Ιούλιο στην Αμερική.

Πηγή: EW

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα