Το νέο τραγούδι των Coldplay για τους μετανάστες τιτλοφορείται 'Aliens'

Το νέο τραγούδι των Coldplay για τους μετανάστες τιτλοφορείται 'Aliens'

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του "Aliens" θα δοθούν σε μαλτέζικη ιδιωτική οργάνωση που παρεμβαίνει για τη διάσωση μεταναστών που κινδυνεύουν στη θάλασσα της Μεσογείου

To βρετανικό ροκ-ποπ συγκρότημα Coldplay έβγαλε ένα νέο σινγκλ, με σκοπό να δοθούν τα έσοδα από τις πωλήσεις του για την υποστήριξη των μεταναστών που διασχίζουν τη Μεσόγειο προκειμένου να φθάσουν στην Ευρώπη.

Το τραγούδι "Aliens" που παρουσιάστηκε σε ειδική τελετή αργά το βράδυ της Πέμπτης, μαζί με το βιντεοκλίπ του, είναι το τελευταίο κομμάτι του δίσκου "Kaleidoscope" που θα κυκλοφορήσει αρκετά σύντομα.

Το συγκρότημα δήλωσε ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις του "Aliens" θα δοθούν στη μαλτέζικη ιδιωτική οργάνωση Migrant Offshore Aid Station (MOAS/ Υπεράκτιος Σταθμός Βοήθειας Μεταναστών) που παρεμβαίνει για να διασώζει μετανάστες που κινδυνεύουν στη θάλασσα κατά τη διάρκεια του δύσκολου διάπλου της Μεσογείου με σαπιοκάραβα.

Το τραγούδι συνέθεσαν οι Coldplay μαζί με τον Μπράιαν 'Ινο, τον βρετανό μουσικό, παραγωγό και θεωρητικό της ηλεκτρονικής μουσικής, γνωστό κυρίως για τη δουλειά του με τον Ντέιβιντ Μπόουι.

Δείτε το βιντεοκλίπ του "Aliens":

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ, φωτό: AP Photo/Jens Meyer)

SHARE:

24Media Network