Το θέατρο Τέχνης πλημμυρίζει μουσικές

Το θέατρο Τέχνης πλημμυρίζει μουσικές
Κική Παπαδοπούλου

Τα δευτερότριτα του Νοεμβρίου ο Θοδωρής Βουτσικάκης στην ερμηνεία, μαζί με τον Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο και τον Βασίλη Ραψανιώτη στο βιολί, θα ξεδιπλώσουν τη μαγεία τραγουδιών και αισθημάτων που επέλεξε η Λίνα Νικολακοπούλου για αυτήν την ξεχωριστή μουσική παράσταση.

Η ταυτισμένη με το θέατρο σκηνή του Θεάτρου Τέχνης της οδού Φρυνίχου στην Πλάκα, θα πλημμυρίσει με μουσική τις Δευτέρες και οι Τρίτες του Νοεμβρίου, μεταφέροντάς μας στην ιδιαίτερη ατμόσφαιρα των μπουάτ που ήξερε όσο κανένας άλλος χώρος να αναδείξει την ομορφιά των τραγουδιών.

Στην οδό Φρυνίχου, ο Θοδωρής Βουτσικάκης στην ερμηνεία, μαζί με τον Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο και τον Βασίλη Ραψανιώτη στο βιολί, θα ξεδιπλώσουν τη μαγεία τραγουδιών και αισθημάτων που επέλεξε η Λίνα Νικολακοπούλου για αυτήν την ξεχωριστή μουσική παράσταση.

Μικρά κείμενα, μικρά ποιήματα, μικρές παύσεις θα διανθίζουν τη μουσική διήγηση δίνοντας πολύτιμη ανάσα στη στενεμένη μας ζωή.

Η συνεργασία του Θοδωρή Βουτσικάκη με τη Λίνα Νικολακοπούλου ξεκίνησε το 2015 και μέχρι σήμερα μετρά πολλές και σημαντικές στιγμές, με κορυφαία την εμβληματική δισκογραφική σύμπραξη με τον βραβευμένο με Oscar Ιταλό συνθέτη Nicola Piovani, που έκανε όλους τους Έλληνες να τραγουδούν πως «Είναι Όμορφη η Ζωή».

Συντελεστές: Θοδωρής Βουτσικάκης, τραγούδι/Νεοκλής Νεοφυτίδης, πιάνο/Βασίλης Ραψανιώτης, βιολί/Λίνα Νικολακοπούλου, καλλιτεχνική επιμέλεια/Χρήστος Μανιαδάκης, σχεδιασμός ήχου/Μαρία Βενετάκη, σχεδιασμός φώτων/Κική Παπαδοπούλου, Φωτογραφίες/Αναστασία Ταμουρίδου – ARTos & Θέαμα, οργάνωση παραγωγής

Info: 15, 16, 22, 23, 29 & 30 Νοεμβρίου | Ώρα έναρξης 21.00/ Τιμές εισιτηρίων 15 ευρώ κανονικό & 12 ευρώ μειωμένο/ Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theater/stin-odo-frynichou// Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα