Το τραγούδι που έγινε viral 64 χρόνια αφότου γράφτηκε

Το τραγούδι που έγινε viral 64 χρόνια αφότου γράφτηκε
Ο Μόρτον Μπλοκ με τη γυναίκα της ζωής του, Σούζαν -για την οποία έγραψε το τραγούδι που είναι πια viral. Facebook

To 1958 o Μόρτον Μπλοκ έγραψε ένα τραγούδι για τη νεαρά (Σούζαν) που του είχε 'κλέψει' την καρδιά. Δεν της το έστειλε -με ταχυδρομείο- γιατί φοβόταν πως τα συναισθήματα δεν είναι αμοιβαία. Tώρα το "My Love" είναι viral στο TikTok.

O Mόρτον Μπλοκ είναι 82 χρόνων. Όταν ήταν 19 και υπηρετούσε στο ναυτικό, είχε γράψει ένα τραγούδι για μια γυναίκα που είχε γνωρίσει σε μια παραλία. Ήθελε να της το στείλει -με το ταχυδρομείο. Δεν το έκανε, γιατί φοβόταν πως τα συναισθήματα μπορεί να μην ήταν αμοιβαία.

Το 2022 ο εγγονός του -επίσης τρομπετίστας και παραγωγός της La Reserve Records– τον παρότρυνε να το ηχογραφήσουν και μετά το πόσταρε στο TikTok, ‘ντυμένο’ με πλάνα από το ταξίδι του μέλιτος με τη σύζυγο του, Σούζαν Ουέμπερ.

Ναι, τελικά τα συναισθήματα ήταν αμοιβαία και η Σούζαν άκουσε -σε ιδιωτική συναυλία- το τραγούδι, εκτελεσμένο από το σύζυγο της -συνοδεία πιάνου. Μετά ο συνθέτης και στιχουργός του, έβαλε τη μουσική και τους στίχους σε ένα συρτάρι. Έμειναν σε αυτό για 60 χρόνια.

“Όταν μου είπε ο εγγονός μου τι θα κάνει, νόμιζα πως το ΤikTok είναι ο ήχος του ρολογιού”, εξήγησε ο Μπλοκ στη The Washington Post, για τη σύνθεση που εκτελέστηκε από μουσικούς της τζαζ και έχει περισσότερα από 1.5 εκατομμύρια views από τις 18/3 μέχρι σήμερα. Ο Μπλοκ έκανε και λογαριασμό στο TikTok “όπου ο εγγονός μου, μου συνέστησε να ανεβάζω βίντεο σχετικά με τη ζωή μου. Ήθελε να δημιουργήσω μια περσόνα και να ‘χτίσω’ κοινό”. Του άρεσε να διηγείται ιστορίες με όσα είχε ζήσει, οπότε εκτέλεσε το πλάνο. Στις 18/3 δημοσιοποίησε και αυτό που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα