Βραζιλία: Ο James Hetfield τηλεφώνησε στη γυναίκα που γέννησε σε συναυλία των Metallica

Βραζιλία: Ο James Hetfield τηλεφώνησε στη γυναίκα που γέννησε σε συναυλία των Metallica

Ο frontman των Metallica έδωσε τηλεφωνικά τα συγχαρήτηριά του στη γυναίκα που γέννησε σε συναυλία του συγκρότηματος. Εκείνη κινδύνευσε με... λιποθυμία.

Φανταστείτε το ως σκηνή. Εχεις γεννήσει σε συναυλία των Metallica, έχεις γίνει viral σ’ όλον τον πλανήτη αφού η ιστορία, μέσω instagram, ταξίδεψε παντού και στο τηλέφωνό σου, λίγες ημέρες μετά τον τοκετό, ακούς τη γνώριμη, βροντώδη φωνή του James Hetfield… Είναι να μην ανατριχιάσεις;

Οχι, είναι η απάντηση και αυτό η Ζοϊσέ Φιγκέιρο το κατάλαβε πολύ καλά όταν ο frontman των Metallica της τηλεφώνησε για να την συγχαρεί για το πιο…metal τοκετό όλων των εποχών.

Η έκπληξη αλλά και το δέος της Βραζιλιάνας φαν (και μαμάς) αποτυπώνεται πλήρως στο παρακάτω video παρά τη μικρή διάρκειά του (μόλις 15 δευτερολέπτων). “Ω θέε μου, θα κλάψω” ακούγεται να λέει. Και εν τέλει αυτό συμβαίνει.

Η Φιγκέιρο έφτασε να φιλοξενείται στις σελίδες ακόμα και της Washington Post στην οποία έδωσε συνέντευξη για τη γέννα της μέσα στο στάδιο της Κοριτίμπα όταν οι Αμερικανοί metallers έπαιζαν το θρυλικό “Ender Sandman”.

“Στην αρχή δεν σας κρύβω ότι φοβήθηκα αφού δεν ήταν παρούσα η ιατρική μου ομάδα αλλά στη συνέχεια σκέφτηκα ότι μπορούμε να πούμε στον κόσμο ότι αυτό συνέβη επειδή οι Metallica είναι μία από τις μπάντες που αγαπώ περισσότερο” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οσο για το όνομα του παιδιού; “Οχι, δεν θα τον πω “Sandman” γιατί θα τον κοροϊδεύουν στο σχολείο. Αλλά την ιστορία της γέννησής του θα την λέει συνεχώς”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα