Μουσείο Μπενάκη: 6ο μπαζάρ βιβλίων

Μουσείο Μπενάκη: 6ο μπαζάρ βιβλίων
καρέ από το εσωτερικό του Μουσείου Μπενάκη Eurokinissi

Για πρώτη φορά το Online Bazaar θα είναι διαθέσιμο για περισσότερες μέρες (8 μέχρι 17 Απριλίου).

Το Μουσείο Μπενάκη οργανώνει φέτος το 6ο bazaar βιβλίων στο κτήριο της οδού Πειραιώς, όπου παράλληλα, θα υπάρχει τμήμα με second hand βιβλία σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Για πρώτη φορά το online bazaar θα τρέξει περισσότερες μέρες (Δευτέρα 8 με Κυριακή 17 Απριλίου).

Οι θεματικές των εκδόσεων του Μουσείου Μπενάκη καθρεφτίζουν τη φυσιογνωμία, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες του Ιδρύματος και εκτείνονται από την Κλασική Ελλάδα, τον Βυζαντινό πολιτισμό, τη Λαογραφία, τη Νεοελληνική Ζωγραφική, τη Γλυπτική και την Αρχιτεκτονική, μέχρι τη Φωτογραφία και την Ευρωπαϊκή τέχνη.

Την Κυριακή 14 Απριλίου, από τις 11:30 έως τις 13:30, οι μικροί επισκέπτες του Bazaar μπορούν ελεύθερα να συμμετάσχουν στο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Βάλτε τη δική σας σφραγίδα στα βιβλία σας», που οργανώνει το Τμήμα Εκπαίδευσης του Μουσείου Μπενάκη.

Το 6ο Βazaar βιβλίων θα πραγματοποιηθεί online, από τις 8 μέχρι τις 14 Απριλίου, στη διεύθυνση bazaar.benaki.gr, από όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράζουν online όλους τους τίτλους που θα διατίθενται στο bazaar με τις ίδιες εκπτωτικές τιμές (50% και 70%).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα