Παντελής Θαλασσινός στον News 24/7 στους 88,6: Μαθαίνεις με τα “όχι” να κάνεις καριέρα κι όχι με τα “ναι”

Παντελής Θαλασσινός στον News 24/7 στους 88,6: Μαθαίνεις με τα “όχι” να κάνεις καριέρα κι όχι με τα “ναι”
Ο Παντελής Θαλασσινός EUROKINISSI

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης και τραγουδοποιός Παντελής Θαλασσινός μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Χωρίς Copy Paste" με Ειρήνη Ορφανίδου και Πάνο Τουμάση.

Στην εκπομπή “Χωρίς Copy Paste” με Ειρήνη Ορφανίδου και Πάνο Τουμάση, στον News 24/7 στους 88,6 μίλησε ο αγαπημένος τραγουδοποιός Παντελής Θαλασσινός, το Σάββατο 20 Απριλίου.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα “όχι” που έχει πει σε επαγγελματικές προτάσεις και που στην πορεία του χρόνου δεν μετάνιωσε καθόλου.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι πριν από αρκετά χρόνια, ως «Λαθρεπιβάτες» με τον Γιάννη Νικολάου, αρνήθηκαν μία δελεαστική πρόταση για εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο θεωρώντας ότι θα τους απομάκρυνε από τα καλλιτεχνικά σχέδια που είχαν.

Με νοσταλγική διάθεση μίλησε για τις εποχές που τραγουδούσε στη Μυροβόλο της Πάρου και αποκάλυψε την προτίμηση που έχει για εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές καθώς «το κλίμα είναι πιο παρεΐστικο σε σύγκριση με τις συναυλίες».

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε ακόμη για τη δισκογραφική συνύπαρξη με την κόρη του, για τις τελευταίες του εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου και αναφέρθηκε στα μελλοντικά του σχέδια και στην επανένωση του με τον έτερο «λαθρεπιβάτη» Γιάννη Νικολάου, τον επόμενο μήνα σε μουσική σκηνή του Πειραιά.

Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή – Η συνέντευξη του Παντελή Θαλασσινού από το 1.32.00 και μετά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα