Συναυλία – αφιέρωμα στον Πάνο Τζαβέλλα στις 15 Ιουνίου

Συναυλία – αφιέρωμα στον Πάνο Τζαβέλλα στις 15 Ιουνίου
Συναυλία - αφιέρωμα στον Πάνο Τζαβέλλα στις 15 Ιουνίου Youtube

Μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στον τραγουδοποιό και αγωνιστή της Αντίστασης, Πάνο Τζαβέλλα θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου στην περιοχή των Λιπασμάτων.

Μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στον τραγουδοποιό Πάνο Τζαβέλλα, που ανέστησε το αντάρτικο τραγούδι και τα τραγούδια της Αντίστασης, θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου στην περιοχή των Λιπασμάτων.

Στη συναυλία θα συμμετάσχουν σημαντικοί ερμηνευτές και καλλιτέχνες, όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Πάνος Μπούσαλης, ο Νίκος Μποφίλιος, ο Σταύρος Ξένος, η Νατάσσα Παπαδοπούλου-Τζαβέλλα, η Λευκοθέα Φιλιππίδη, ο Λάκης Χαλκιάς, ενώ φιλική συμμετοχή θα έχει η Καλλιόπη Βέττα. Τους ερμηνευτές θα συνοδεύει το Μουσικό Σύνολο «Ρωμιοσύνης».

Τη συναυλία διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά της Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Φεστιβάλ Θάλασσας. «Η περιοχή των Λιπασμάτων τα τελευταία χρόνια εξελίχθηκε μετά την αξιοποίηση από τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, με τη συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής, σε ένα υπερτοπικό πολυχώρο με υποδομές πολιτισμού και αναψυχής», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα